u mnie maly mniej sie ruszal na kilka dni przed porodem,lekarz powiedzial ze to normalne
u ciebie w szpitalu to w ogole artysci lekarze byli by przy takiej astmie kazac rodzic silami natury! debile!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie maly mniej sie ruszal na kilka dni przed porodem,lekarz powiedzial ze to normalne
oj ja to mam pecha do lekarzy ostatnio jak bylam na kontroli to kazal przestac brac leki na astme...sami juz nie wiedza co chca...dziura i tyle u mnie w miescie.u ciebie w szpitalu to w ogole artysci lekarze byli by przy takiej astmie kazac rodzic silami natury! debile!
ja już się tyle naczytałam o objawach porodu, że chyba jestem w teorii lepsza od położnej tylko nadal nie wiem co to skurcz no i jeszcze teoria, że chłopcy wolą później się rodzić nie napawa mnie optymizmem
co do imienia to od początku chciałam chłopaka i wiedziałam, że będzie Dawid, ale w koło wszyscy, że dziewczynka i dziewczynka, więc mówię do męża wymyślmy tera, bo będzie problem i miała być w razie czego Adrianna, a płeć poznaliśmy dopiero w 30 tyg
i lekarz się mnie pyta jak myślę jaka płeć, więc mówię, że bardzo chciałabym chłopaka, ale myślę, że dziewczynka, ale z drugiej strony to dziewczynka by nie mogła mnie tak bardzo kopać, a lekarz na to, że mam rację, bo agresywność męska zaczyna się w życiu płodowym
oj ja to mam pecha do lekarzy ostatnio jak bylam na kontroli to kazal przestac brac leki na astme...sami juz nie wiedza co chca...dziura i tyle u mnie w miescie.
Madzik skurcz to napinanie sie brucha,robi sie twardy,moga byc najpierw bezbolesne. a pozniej boli dol brzucha i/lub krzyz u mnie tak bylo
fikusek1988 tylko, że mi się brzuch napina, ale myślę, że to maluch się rusza... gubię się już w tych oznakach... bo ja nie mam żadnych, brzuch wysoko, czop na miejscu, wody też, więc zobaczymy co powiedzą lekarze we wtorek :-)Madzik skurcz to napinanie sie brucha,robi sie twardy,moga byc najpierw bezbolesne. a pozniej boli dol brzucha i/lub krzyz u mnie tak bylo
ja mialam bole krzyzowe! cos strasznego ale da sie wyytrzymac!
dodam ze ani razu nie pisnelam nawet
takie postanowienie w sobie mialam
tylko ta koszula z mega rozcieciem az do brzucha ze cycki wypadaly mnie wkurzala!grrrrrrrrr
fikusek1988 tylko, że mi się brzuch napina, ale myślę, że to maluch się rusza... gubię się już w tych oznakach... bo ja nie mam żadnych, brzuch wysoko, czop na miejscu, wody też, więc zobaczymy co powiedzą lekarze we wtorek :-)
fikusek1988 tylko, że mi się brzuch napina, ale myślę, że to maluch się rusza... gubię się już w tych oznakach... bo ja nie mam żadnych, brzuch wysoko, czop na miejscu, wody też, więc zobaczymy co powiedzą lekarze we wtorek :-)