reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

reklama
u mnie jak się nic nie wydarzy to we wtorek mam się zgłosić do szpitala, więc już od dziś spokojnie czekam tak jak mówiłam :-)
confounded fajnie masz, że Ci tak powiedzieli i że nie będziesz musiała do terminu czekać :-)

no to kolejna konkretna wiadomosc:) juz niebawem jest wtorek:)

Jestem po wizycie u gina... w sumie nic nowego, dziecko nisko, główka napiera, mam szanse na czerwiec:tak: kolejna wizyta za tydzień

coś zażartowałam, że jeszcze nie myję okien i podłóg... i że słyszałam, że jedyna skuteczna metoda to masaż brodawek sutkowych...
no to dostałam wykład na temat terminu przyjścia dziecka na świat, rozwoju przysadki mózgowej i nadnerczy u dziecka, wydzielania hormonów... generalnie kazał nie kombinować.

W sumie, póki nie czuję się jakoś źle, to łatwo się zastosować do rady. Ale jeśli zrobią się upały...:baffled:

hehe skad ja to znam:D przerabialam cos podobnego:)

Daffodill dzięki :-) ale lekarze i położna się trochę zdziwili, że ja kompletnie nic nie czuję :-)

spokojnie zaraz ci cos pokaze....

ja mialam takie skurcze co 7 min na KTG i nic nie czulam takze to chyba jednak mozliwe :)

confounded dobrze, ze chociaz masz jakies skurcze, cokolwiek .az jestem ciekawa jak jest u mnie dam jutro znac jak wroce ze szpitala:))

dzisiaj mialam troche skurczy ale lekkich ..ogolnie kruszyka sie malo rusza....ale nie tak niepokojaco jak juz mowilam,jednak wspomne jutro o tym w szpitalu...a co od tego sa zeby wszystko sprawdzic:D Jutro moj termin kurcze jak tez czs szybko leci...obym nie musiala jeszcze chodzic z 10 dni bo chyba sie za nudze.

reklama
confounded dobrze, ze chociaz masz jakies skurcze, cokolwiek .az jestem ciekawa jak jest u mnie dam jutro znac jak wroce ze szpitala:))

dzisiaj mialam troche skurczy ale lekkich ..ogolnie kruszyka sie malo rusza....ale nie tak niepokojaco jak juz mowilam,jednak wspomne jutro o tym w szpitalu...a co od tego sa zeby wszystko sprawdzic:D Jutro moj termin kurcze jak tez czs szybko leci...obym nie musiala jeszcze chodzic z 10 dni bo chyba sie za nudze.
u mnie maly mniej sie ruszal na kilka dni przed porodem,lekarz powiedzial ze to normalne:)

Do góry