reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

Minutka,współczucia kochana...obys tez szybko juz była po wszystkim,zycze Ci tego i trzymam kciukasy za srodę!!!! Powiedz mi prosze gdzie bedziesz rodzic ???...bo widze ze My z tego samego miasta Bydzia :-)...

Pozdrawiam :-)

:-) Faktycznie tez z Bydgoszczy jestem :-) jak milo :-)
A ja bede rodzic w 2 tylko i wylacznie o Bizielu dosc opinii uslyszalam z ostatnich meiscy i tygodni po porodach znajomych zdecydowalam sie na 2 mimo ze moj gin ma dyzury w bizielu.
a Ty gdzie zamierzasz rodzic???
A po wszystkim to cos czuje bede jak w ostatnim momencie po mekach zrobia mi cc :-:)-:)-(

reklama
oj oj Minutka..co tu moge dodac..jestem z Toba calym sercem..a apropo tego z e Cie boli po badaniu to moze tak byc ze cos sie odblokowalo po badaniu przez lekarza..moja tesciowa tak miala z 2 dzieckiem- byla 2 tyg po terminie i zero akcji i jak ja lekarz zbadal na fotelu to sie odblokowala raczka i za kilka godzin dostala bole, a juz mieli wywolywac..takze moze u Ciebie tez jakas blokada sie odblokowala..mam nadzieje..

oj oj Minutka..co tu moge dodac..jestem z Toba calym sercem..a apropo tego z e Cie boli po badaniu to moze tak byc ze cos sie odblokowalo po badaniu przez lekarza..moja tesciowa tak miala z 2 dzieckiem- byla 2 tyg po terminie i zero akcji i jak ja lekarz zbadal na fotelu to sie odblokowala raczka i za kilka godzin dostala bole, a juz mieli wywolywac..takze moze u Ciebie tez jakas blokada sie odblokowala..mam nadzieje..

dziekuje za dodanie otuchy :-) moze faktycznie !! nie pozostaje mi nic innego jak tylko cierpliwie czekac

Moje drogie wlasnie zaczal mi sie mega bol w kroczu i zaczelam lekko krwawic to chyba po tym badaniu mam skurcze tak czesto jak mialam ale zaczynja coraz bardziej bolec dopakowalam torby wzielam prysznic i czekam moze to dzis ????

minutka - naprawde wspolczuje mam nadzieje ze ruszy samo i to w najblizszych godzinach ;-)
co do znieczulenia to mieszkam za granica i tutaj co druga laska ma tatuaz w miejscu wklucia a kazda bierze epidural , dowiedz sie dokladniej bo raczej nie powinno byc zadnego problemu :)

:-) Faktycznie tez z Bydgoszczy jestem :-) jak milo :-)
A ja bede rodzic w 2 tylko i wylacznie o Bizielu dosc opinii uslyszalam z ostatnich meiscy i tygodni po porodach znajomych zdecydowalam sie na 2 mimo ze moj gin ma dyzury w bizielu.
a Ty gdzie zamierzasz rodzic???
A po wszystkim to cos czuje bede jak w ostatnim momencie po mekach zrobia mi cc :-:)-:)-(

No ja takze rodzic bede w 2-ce,pierwsze tez tam rodziłam...zreszta mam tam duzo rodzinki i nie mogłoby byc inaczej....a co do Biziela to faktycznie szału tam nie ma z tego co sie słysze,przykre ale prawdziwe....
Mam nadzieje ze Ty jednak juz....w najblizszych godzinach...meczysz sie kobieto i meczysz :szok: ile mozna....pogadaj z twoim bobasem niech juz wychodzi :tak:;-)....

reklama
Cos mi sie wydaje ze Anulaws juz nie wrocila ze szpitala po badaniu. Miala isc wczoraj i cos jej nie widac na forum:-)
Kundzia pamietaj ze Polska to nie Anglia i oba kraje maja calkiem skrajne podejscia do ciazy i jej prowadzenia. Ja nie wierze tutejszym lekarza, bo gdy spytalam sie poloznej co moge jesc a czego unikac gdy chce karmic piersia, to odpowiedziala mi ze wszystko (lacznie z fast foodem, cytrusami, woda gazowana- jednym slowem wszystko czego powinnam raczej unikac :angry:) Tak samo jak poszlam ze strasznym przeziebieniem do lekarza by mi cos przepisal bo nie chce zarazic synka, to babka kazala kupic sobie paracetamol :confused::no:
Widze dziewczyny, ze skurcze przed porodem to tylko jeen wielki bol. Ja na szczescie dostalam pierwszy skurcz jak mi wody zaczely odchodzic, czyli jakies 7-8 przed urodzeniem Natanka.

Do góry