reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

Minutka,współczucia kochana...obys tez szybko juz była po wszystkim,zycze Ci tego i trzymam kciukasy za srodę!!!! Powiedz mi prosze gdzie bedziesz rodzic ???...bo widze ze My z tego samego miasta Bydzia :-)...

Pozdrawiam :-)

:-) Faktycznie tez z Bydgoszczy jestem :-) jak milo :-)
A ja bede rodzic w 2 tylko i wylacznie o Bizielu dosc opinii uslyszalam z ostatnich meiscy i tygodni po porodach znajomych zdecydowalam sie na 2 mimo ze moj gin ma dyzury w bizielu.
a Ty gdzie zamierzasz rodzic???
A po wszystkim to cos czuje bede jak w ostatnim momencie po mekach zrobia mi cc :-:)-:)-(

reklama
oj oj Minutka..co tu moge dodac..jestem z Toba calym sercem..a apropo tego z e Cie boli po badaniu to moze tak byc ze cos sie odblokowalo po badaniu przez lekarza..moja tesciowa tak miala z 2 dzieckiem- byla 2 tyg po terminie i zero akcji i jak ja lekarz zbadal na fotelu to sie odblokowala raczka i za kilka godzin dostala bole, a juz mieli wywolywac..takze moze u Ciebie tez jakas blokada sie odblokowala..mam nadzieje..

oj oj Minutka..co tu moge dodac..jestem z Toba calym sercem..a apropo tego z e Cie boli po badaniu to moze tak byc ze cos sie odblokowalo po badaniu przez lekarza..moja tesciowa tak miala z 2 dzieckiem- byla 2 tyg po terminie i zero akcji i jak ja lekarz zbadal na fotelu to sie odblokowala raczka i za kilka godzin dostala bole, a juz mieli wywolywac..takze moze u Ciebie tez jakas blokada sie odblokowala..mam nadzieje..

dziekuje za dodanie otuchy :-) moze faktycznie !! nie pozostaje mi nic innego jak tylko cierpliwie czekac

Moje drogie wlasnie zaczal mi sie mega bol w kroczu i zaczelam lekko krwawic to chyba po tym badaniu mam skurcze tak czesto jak mialam ale zaczynja coraz bardziej bolec dopakowalam torby wzielam prysznic i czekam moze to dzis ????

minutka - naprawde wspolczuje mam nadzieje ze ruszy samo i to w najblizszych godzinach ;-)
co do znieczulenia to mieszkam za granica i tutaj co druga laska ma tatuaz w miejscu wklucia a kazda bierze epidural , dowiedz sie dokladniej bo raczej nie powinno byc zadnego problemu :)

:-) Faktycznie tez z Bydgoszczy jestem :-) jak milo :-)
A ja bede rodzic w 2 tylko i wylacznie o Bizielu dosc opinii uslyszalam z ostatnich meiscy i tygodni po porodach znajomych zdecydowalam sie na 2 mimo ze moj gin ma dyzury w bizielu.
a Ty gdzie zamierzasz rodzic???
A po wszystkim to cos czuje bede jak w ostatnim momencie po mekach zrobia mi cc :-:)-:)-(

No ja takze rodzic bede w 2-ce,pierwsze tez tam rodziłam...zreszta mam tam duzo rodzinki i nie mogłoby byc inaczej....a co do Biziela to faktycznie szału tam nie ma z tego co sie słysze,przykre ale prawdziwe....
Mam nadzieje ze Ty jednak juz....w najblizszych godzinach...meczysz sie kobieto i meczysz :szok: ile mozna....pogadaj z twoim bobasem niech juz wychodzi :tak:;-)....

reklama
Cos mi sie wydaje ze Anulaws juz nie wrocila ze szpitala po badaniu. Miala isc wczoraj i cos jej nie widac na forum:-)
Kundzia pamietaj ze Polska to nie Anglia i oba kraje maja calkiem skrajne podejscia do ciazy i jej prowadzenia. Ja nie wierze tutejszym lekarza, bo gdy spytalam sie poloznej co moge jesc a czego unikac gdy chce karmic piersia, to odpowiedziala mi ze wszystko (lacznie z fast foodem, cytrusami, woda gazowana- jednym slowem wszystko czego powinnam raczej unikac :angry:) Tak samo jak poszlam ze strasznym przeziebieniem do lekarza by mi cos przepisal bo nie chce zarazic synka, to babka kazala kupic sobie paracetamol :confused::no:
Widze dziewczyny, ze skurcze przed porodem to tylko jeen wielki bol. Ja na szczescie dostalam pierwszy skurcz jak mi wody zaczely odchodzic, czyli jakies 7-8 przed urodzeniem Natanka.

Do góry