reklama
Mo-na
Mamusia Moniusi i Nadusi
KABARETKA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no duzy chlopaczek-ale to dobrze))
no minutka mozemy sobie rece podac u mnie tez cisza
Noto mozemy bo ja sobie daje taki wycisk ze szkoda gadac padam na twarz a moje malenstwo ani drgnie !!!!!!!!!!!!!
Mo-na
Mamusia Moniusi i Nadusi
ja to samo. az normalnie musialam sie polozyc na chwilke bo mi nogi do d....wchodzily a tu nic cisza....Noto mozemy bo ja sobie daje taki wycisk ze szkoda gadac padam na twarz a moje malenstwo ani drgnie !!!!!!!!!!!!!
ja to samo. az normalnie musialam sie polozyc na chwilke bo mi nogi do d....wchodzily a tu nic cisza....
Dokladnie ja to nie wiedzialam ze tyle moge z siebie wycisnac cala chata prawie 100mk wsprzatana lacznie z kurzem na szafach i podlogowymi listwami spacer przez pol mialsta kilka wejsc na 4 pietro z siatkami co 2 stopien, troche przestawiania w pokoju i oczywiscie nie skorzystalam z niczyjej pomocy, zrobilam 2 pralki prania po kazdna nawet skarpetke z osobna kucałam i nic ja zmeczona a dzidzia mowi sie staraj a ja mam to w swojej malenskiej szanownej pupci
Mo-na
Mamusia Moniusi i Nadusi
wiesz co ja w zyciu tyle nie sprzatałam co teraz pod koniec ciazy hehehh ( do pedantycznych nie naleze) maz w szoku jest. i podobnie jak Ty jak wieszam pranie to tez po koleji och ciezki nasz los- a tak na marginesie ciekawe która pierwsza bedzie??? ja raczej nie. jak juz pisalam w jakims poscie wszystkie dziewczynki z mojego regionalnego forum łacznie z tymi co mialy termin na 10 dni po mnie sie juz rozsypały i zostalam sama jak tak dalej pojdzie zaczna rodzic te z lipcaDokladnie ja to nie wiedzialam ze tyle moge z siebie wycisnac cala chata prawie 100mk wsprzatana lacznie z kurzem na szafach i podlogowymi listwami spacer przez pol mialsta kilka wejsc na 4 pietro z siatkami co 2 stopien, troche przestawiania w pokoju i oczywiscie nie skorzystalam z niczyjej pomocy, zrobilam 2 pralki prania po kazdna nawet skarpetke z osobna kucałam i nic ja zmeczona a dzidzia mowi sie staraj a ja mam to w swojej malenskiej szanownej pupci
Mo-na
Mamusia Moniusi i Nadusi
ale kochana jestesmy razem- popatrz ja o 1 dzien dluzej od Ciebie a odpadl Ci chociaz tez czop albo cos no bo tak jak pisalysmy obie pozamykane jestesmy czyli zadnego rozwarcia u mnie szyjka bardzo długa żadnego sladu jakiegos czopu nawet specjalnie brzuchol mi sie nie obnizyl i malo tego dzidzia jeszce nie raczyla ustawic sie główka w tym calym kanale tylko dynda sobie.
Moja szyjka sie skrocila ma 17 mm ale to od maja jak lerzalam na patologii ze skurczami to sie skrocila, dzidzia byla juz nisko jak bylsam 18 maja lekarz mi powiedzial ze tygodnia nie przetrwam 2w1, czop mi nie odszedl brzuch mammisko od miesiaca, i skurcze co 10 minut od 3 dnich ktore do niczego nie prowadza, mialam juz podwana oxytocyne skurcze byle mega mocne krzyzowo brzuszne od 13 do 19 po odlaczeniu ciesza jak makiem zasial i rozwarcia ni postepu w skracaniu oczywiscie nie bylo i odeslali mnie do domu :-(
reklama
Mo-na
Mamusia Moniusi i Nadusi
no to ładnie Cie wymeczyli. ja sie wlasnie boje ze beda mnie tak meczyli juz od poniedzialku a w efekcie i tak dojdzie do cc....juz sama nie wiem co robic- zadne "przyspieszacze " nie dzialaja a cierpliwosci mi niestety brak...zreszta brak mi bylo cierpliwosci przed terminem a teraz po to juz chodze wQ.... no u mnie lekarz tez martwil sie zebym do 36 tc donosila bo cala ciaza zagrozona byla i co?Moja szyjka sie skrocila ma 17 mm ale to od maja jak lerzalam na patologii ze skurczami to sie skrocila, dzidzia byla juz nisko jak bylsam 18 maja lekarz mi powiedzial ze tygodnia nie przetrwam 2w1, czop mi nie odszedl brzuch mammisko od miesiaca, i skurcze co 10 minut od 3 dnich ktore do niczego nie prowadza, mialam juz podwana oxytocyne skurcze byle mega mocne krzyzowo brzuszne od 13 do 19 po odlaczeniu ciesza jak makiem zasial i rozwarcia ni postepu w skracaniu oczywiscie nie bylo i odeslali mnie do domu :-(
Podziel się: