reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

no ja mam na 15 czerwca :-):-):-) ale wciaz mam nadzieje ze to nastapi "już". a słuchaj Ty badz czujna bo moze własnie dzisiaj sie rozpakujesz- ten czop, brzuch , rozwarcie???? kto wie. jakby co to lekkiego i szybkiego porodu:))))

reklama
anulaws :) dzięki :) będę czujna :) no mam nadzieje że to już blisko. Ty też widzę niedługo termin :) rany dzięki wam za odpowiedzi :) bo jakoś tak nie mam kogo zapytać :(

no ja planowalam na koniec maja heheh i lipa wyszla, Ty masz o tyle fajnie ze juz ten czop Ci odlazł i wiesz to kwestia godzin albo najwyzej dni a u mnie nic cisza-chociaz pocieszam sie tym ze w poprzedniej ciazy moj czop gdzies zaginoł chociaz to bylo ponad 8 lat temu no ale w ogole go sobie nie przypominam heheh

Olala000 nie chce cie dolowac, alejo badaniu ginekologicznym tez plamilam a nawet krawilam i to dwa dni. Nie byl to czop po ten odszedl mi dopiero podczas porodu.

hehe ja tez myślałam że na koniec maja mała się zdecyduję wyjść :) to też moja druga ciąża :) ale przy pierwszym porodzie ponad trzy lata temu to czop i wody odeszły mi zaraz przed porodem w szpitalu :) dlatego teraz nie jestem pewna co sie dzieje. kurcze te skurcze to chyba powinny byc bardziej bolesne i bardziej regularne :) bo jakoś teraz to są słabe takie ale mam juz je od dłuższego czasu , może sie nasilą i się zacznie:) kurde chciałabym :)

ja tez bym chciala a i bolal mnie tez brzuch ja na okres od 2 miesiecy i nagle przed paroma dniami ucichł wiec juz nawet nie ma sie czym łudzic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jak to sie mówi nie znasz dnia ani godziny :) więc i ja jestem tej myśli :) chyba nie zostaje mi nic innego oprócz czekania :( az sie zdecyduje żeby wyjść :) oby jak najszybciej :) bo naprawdę jest mi już ciężko :/

reklama
Do góry