reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Świętochłowice mamusie obecne i te przyszle,zapraszam na forum

Witajcie:-)

31.03. o godz 14 przez cc przyszedł na świat mój synuś. Miałam już gęste wody płodowe i ordynator zadecydował, że będzie cięcie. Jestem szczęśliwa . Cesarka to nic strasznego, jedynie pierwsza doba po była cięzka, ale od soboty to już funkcjonuje normalnie. Dopiero wczoraj wyszliśmy ze szpitala, bo małemu podawali antybiotyk, miał podwyższone CRP. Z dłuższego pobytu w szpitalu nawet byłam zadowolona. Przez ten czas nauczyłam się opiekować maluszkiem. Mleko napłynęło mi dopiero w sobote, także byłby niezły stres gdyby nas tak wcześnie wypuscili. Ze szpitala na Raciborskiej jestem bardzo zadowolona. Przez te 10 dni pobytu nie mogę złego słowa o personelu powiedzieć. Wszyscy życzliwi i bardzo pomocni zarówno pielęgniarki jak i panie od noworodków:tak:

reklama
Kubuś w pierwszych minutach życia i dzisiaj:-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 40
I JA SIĘ DOŁACZAM !!! Cieszymy sie ze jesteś już z nami i zostałaś mamucią....gratuluje i wysyłam całuska od naszej 3 dla Kubusia... jest śliczny i taki niewinny jak kazdy maluszek - Oby zdorowo rosnął i był pociechą... Dobrze ze wszystko w porządku i jesteś z szpitala zadowolona. Super !!! Pozdroiwonka :)

A co tu taka cisza - Monisia pewnie siedzi i jest zaaferowana maleństwem a reszte wygnało pewnie na spacer z maluchami - tylko ja gnije przy kompie piszać prace dyplomowa...;(

Hej!
Widzę, że rzeczywiście cisza tu zapadła... no, ale pogoda świetna - to nie ma się co dziwić! Ja w domu mam drobny problem z netem i czekam aż mąż z trasy wróci i mi naprawi co popsułam... więc dziś zajrzałam do Was z pracy. A tu pustki! Ale to już mój ostatni pracujący weekend w tym roku szkolnym... ufff!!! A wakacje bliżej niż dalej!!! A Wy się umawiacie na jakieś spacerki czy nie? Może jak będę kiedyś u rodziców to się załapię na jakiś...???
Miłej niedzieli!!!

reklama
Ale cisza... Monia, jak maluszek i jak Ty się czujesz?
A my dzisiaj kończymy 3 miesiące :-)
Dołączam też zdjęcia Emi z Agatką od Asiowo :-)

Do góry