reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta

reklama
Kasiu, zrobiliśmy Wojtkowy kalendarz w tej firmie co pisałaś na prezent dla mojej teściowej i wyszedł super.

Dzięĸi!:-D

Mamootku, to bardzo się cieszę, że fajnie wszystko wyszlo! Mi czołówka baaardzo sie podoba!:tak:Dziadkowie na 100% będą zachwyceni!

W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany
- życzę Wam zdrowia, życzę miłości.
Niech mały Jezus w sercu zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta.
Kochanej twarzy co rano budzi
i wokół pełno życzliwych ludzi..
WESOŁYCH ŚWIĄT !
Sandrusia
z bratem Lukaszem
mamą Kasią
i tatą Leszkiem
choinka2yf6.gif

Drogie ciotki BB! Zyczymy Wam zOLą wszystkirgo najlepszego! Zdrowych, spokojnych Świąt i co najważniejsze rodzinnych i pełnych miłości.
My z Olą spędzamy Święta same. Niestety mąż nie ma przyjemności spędzać ich z nami. Poraz pierwszy czuje się taka samotna. Zrobiłam troszkę potraw, ubrałam choinę i siedzę sobie z Olcią. Jakoś tak dziwnie. Ale nic.... zdrowych spokojnych Swiąt i dużo prezenetów!!!!!!

Dziewczyny,
Wam, dzieciaczkom, malzom i rodzinkom zyczymy Super pogodnych Swiat, pieknych prezentow, sniegu i odpoczynku i super Sylwestra, samych radosci w Nowym Roku:)):-):-):-):-):-)

Ania, Piotr i Mati

Kasiu - fota super!!!!
Mamoot - kalendarz tez - podaj namiar plssss, moze zrobimy po swieatch bo teraz to nie dalam rady juz...

Kochane Cioteczki, Kochane Smyki!
Życzymy Wam i całym Waszym Rodzinkom cudownych Świąt, rodzinnych, zdrowych, pogodnych. Niech pachnie Wam choinka, zupa grzybowa i makowiec. Niech domki z pierników stoją i cieszą oczy swoim wyglądem. Niech Mikołaj spełni Wasze marzenia. Niech przy wigilijnym stole nie zabraknie nikogo Ważnego. Niech buzie uśmiechają się Wam i Waszym Bliskim. Niech każdy kolejny dzień przynosi Wam satysfakcję. Ściskamy Was mocno, mocno i bardzo ŚWIĄTECZNIE.
Mateusz z mamą Anią i tatą Marcinem

PS. Ciociu Fredko! Oleńko! Wam szczególnie życzymy spokoju i pogody ducha! I z całego serca - niech Wasze życie poukłada się po Waszej myśli. Całujemy, Oleńkę ściskamy najmocniej, jak potrafimy! a.

Życzenia, które Wam życzymy
tak liczne są że nie wyliczymy,
więc podajemy pierwsze z kraju -
by się żyło Wam jak w raju!
By w Wigilię u rodzinki
wszyscy mieli fajne minki.
By przy stole chciał zagościć
pakiet zdrowia i miłości
i u wszystkich był tak mocny
by pozostał całoroczny!
Wesołych Świąt !

życzą Magda, Paweł i Karolek

Załączniki

• PICT0018a.jpg
    PICT0018a.jpg
    75,6 KB · Wyświetleń: 52
reklama
My dziękujemy za wszystkie życzenia

Fredka życzę Wam aby było Wam z Olą dobrze - najwazniejsze że masz najważniejszą dla siebei Oleńkę przy sobie!!!

dodam jeszcze że u nas w tym roku wykonanie zdjęć w czapce okazało się niemożliwe gdyż nie mamy tak szybkiego aparatu...a to załączone to przypadkiem bo dziecko mi się zaczytało ;) reszta jakoś nie wyszłą - strasznie ciężko było zrobić Karolowi zdjęcie pod choinką :):):) i chyba już wiem dlaczego u Kasi za Św Mikołaja nie pozował Mikołaj ;)

Do góry