reklama
u nas przygotowania na maksa,, choinka jest, pierniczki i domek też nie mam czasu pisać na bb ale postaram się jeszcze zamieścić fotoreportaż z przygotowań na zastrzeżonych - ale najpierw musze sobie jeszcze szampon na włosy wrzucić
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja tam pieke i makowca i sernik i szarlotke a do tego jeszcze snickersa na specjalne życznie mojego przyszłego szwagra:-) ja uwielbiam piec i zawsze znajde na to chwilke.
U mnie miesa juz w marynacie, i zakupy prawie skończone i tez mam plan jeszcze pofarbowania włosów:-)
U mnie miesa juz w marynacie, i zakupy prawie skończone i tez mam plan jeszcze pofarbowania włosów:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja wlasnie sie pakuje...Wieczorem wyjazd jak nic sie nie sknoci....Zakupy mam juz zrobione-w sumie wszystkie-jeszcze tylko jakies kolorowe torebki kupie zeby paczki ze slodyczami porobic i jakis papier kolorowy do pakowania...A tak juz jestem gotowa do swiat...No i na weekend bede podwijac rekawy i pomagac mamie w przygotowaniach ...
Nie wiem czy jeszcze dam rede wpasc na bb wiec:
Zycze Wam kochane i Waszym rodzinkom wapanialych swiat w milej i rodzinnej atmoswerze,duzooo sniegu,trafionych prezentow a przede wszystkim zdrowia!!!!Oszczedzajcie watroby Buziaki i do uslyszenia!!!!!!!!!!!
Nie wiem czy jeszcze dam rede wpasc na bb wiec:
Zycze Wam kochane i Waszym rodzinkom wapanialych swiat w milej i rodzinnej atmoswerze,duzooo sniegu,trafionych prezentow a przede wszystkim zdrowia!!!!Oszczedzajcie watroby Buziaki i do uslyszenia!!!!!!!!!!!
Pati By Wam wszystko pasowało,
by kłopotów było mało,
byście zawsze byli zdrowi,
by problemy były z głowy,
by się wiodło znakomicie,
by wesołe było życie!
Dużo szczęścia, zdrowia i powodzenia,
to tradycyjne, najszczersze życzenia.
Wesołych Świąt i Roku szczęśliwego.
Niech obficie da, co ma najlepszego!
by kłopotów było mało,
byście zawsze byli zdrowi,