reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta

reklama
Pati przykro mi że czekają was dodatkowe wydatki i to jeszcze w tak gorącym okresie jakim są święta, no ale może upolujecie coś wze świątecznych promocji:tak::-)

pytałam Babcię o makiełki, więc babcia 2-3 dni przed wigilią robi gęste ciasto drożdżowe, rozwałkowuje je i wycina z niego takie małe kółka (takie jak 20gr) następnie piecze je, a w wigilię rano miesza bakalie z miodem i przegotowaną wodą potem miesza to z tymi ciasteczkami tak aby one wciągnęły trochę tej wilgoci i już. O dokładny przepis proście Sylwię bo wygląda na to że to jest to samo tylko u niej z makaronem zamiast ciasteczek:tak::-):-):-)

No jeden zakup zrobiony-odkurzac i 150 euro poszlo sie dupczyc...

teraz jeszcze o aparacie bedzie trzeba pomyslec....:baffled: ale jak juz cos lepszego to ponad 300 stowki :nerd:

Pati kobitko, nie martw się mi też padł aparat fotograficzny. Chyba nawet na tym wątku pisałam. Nasz za to miał już 2 lata. Adam też jest bardzo zadowolony. Co tam. Nie takie jego humory przeżyłam to i to przeżyje. Pociesz się, ze teraz będziesz miała nowocześniejszy. No bo przecież sprzęt szybko się starzeje. A co do odkurzacza, to i tak długo wytrzymał. Ha, ha, ha......:-)

Kurcze ale fajne cuda z makiem... a ja mak tak lubie...:-):-) Dla mnie makowiec to moglby byc tylko z maku w otoczce:-)

Pati niezly techniczny dol... i to akurat na swieta.

jak przez przypadek, wyjdzie Wam zakalec makowy to ja z chęcią zjem. Cicha ja też uwielbiam makowce. Mniam... sama nie robie bo mam do ciast dwie lewe ręce:-)

reklama
Kasia ale Ci dobrze .... i dlaczego to tak daleko...chlip, chlip...:-(
W tym roku chyba sie bede musiala obejsc bez makowca albo jak to mowia 'figa z makiem' ;-):-D:-)

Do góry