reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Święta

reklama
Pati przykro mi że czekają was dodatkowe wydatki i to jeszcze w tak gorącym okresie jakim są święta, no ale może upolujecie coś wze świątecznych promocji:tak::-)

pytałam Babcię o makiełki, więc babcia 2-3 dni przed wigilią robi gęste ciasto drożdżowe, rozwałkowuje je i wycina z niego takie małe kółka (takie jak 20gr) następnie piecze je, a w wigilię rano miesza bakalie z miodem i przegotowaną wodą potem miesza to z tymi ciasteczkami tak aby one wciągnęły trochę tej wilgoci i już. O dokładny przepis proście Sylwię bo wygląda na to że to jest to samo tylko u niej z makaronem zamiast ciasteczek:tak::-):-):-)

No jeden zakup zrobiony-odkurzac i 150 euro poszlo sie dupczyc...

teraz jeszcze o aparacie bedzie trzeba pomyslec....:baffled: ale jak juz cos lepszego to ponad 300 stowki :nerd:

Pati kobitko, nie martw się mi też padł aparat fotograficzny. Chyba nawet na tym wątku pisałam. Nasz za to miał już 2 lata. Adam też jest bardzo zadowolony. Co tam. Nie takie jego humory przeżyłam to i to przeżyje. Pociesz się, ze teraz będziesz miała nowocześniejszy. No bo przecież sprzęt szybko się starzeje. A co do odkurzacza, to i tak długo wytrzymał. Ha, ha, ha......:-)

Kurcze ale fajne cuda z makiem... a ja mak tak lubie...:-):-) Dla mnie makowiec to moglby byc tylko z maku w otoczce:-)

Pati niezly techniczny dol... i to akurat na swieta.

jak przez przypadek, wyjdzie Wam zakalec makowy to ja z chęcią zjem. Cicha ja też uwielbiam makowce. Mniam... sama nie robie bo mam do ciast dwie lewe ręce:-)

reklama
Kasia ale Ci dobrze .... i dlaczego to tak daleko...chlip, chlip...:-(
W tym roku chyba sie bede musiala obejsc bez makowca albo jak to mowia 'figa z makiem' ;-):-D:-)

Do góry