reklama
Pati przykro mi że czekają was dodatkowe wydatki i to jeszcze w tak gorącym okresie jakim są święta, no ale może upolujecie coś wze świątecznych promocji:-)
pytałam Babcię o makiełki, więc babcia 2-3 dni przed wigilią robi gęste ciasto drożdżowe, rozwałkowuje je i wycina z niego takie małe kółka (takie jak 20gr) następnie piecze je, a w wigilię rano miesza bakalie z miodem i przegotowaną wodą potem miesza to z tymi ciasteczkami tak aby one wciągnęły trochę tej wilgoci i już. O dokładny przepis proście Sylwię bo wygląda na to że to jest to samo tylko u niej z makaronem zamiast ciasteczek:-):-):-)
pytałam Babcię o makiełki, więc babcia 2-3 dni przed wigilią robi gęste ciasto drożdżowe, rozwałkowuje je i wycina z niego takie małe kółka (takie jak 20gr) następnie piecze je, a w wigilię rano miesza bakalie z miodem i przegotowaną wodą potem miesza to z tymi ciasteczkami tak aby one wciągnęły trochę tej wilgoci i już. O dokładny przepis proście Sylwię bo wygląda na to że to jest to samo tylko u niej z makaronem zamiast ciasteczek:-):-):-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No jeden zakup zrobiony-odkurzac i 150 euro poszlo sie dupczyc...
teraz jeszcze o aparacie bedzie trzeba pomyslec.... ale jak juz cos lepszego to ponad 300 stowki
teraz jeszcze o aparacie bedzie trzeba pomyslec.... ale jak juz cos lepszego to ponad 300 stowki
Pati kobitko, nie martw się mi też padł aparat fotograficzny. Chyba nawet na tym wątku pisałam. Nasz za to miał już 2 lata. Adam też jest bardzo zadowolony. Co tam. Nie takie jego humory przeżyłam to i to przeżyje. Pociesz się, ze teraz będziesz miała nowocześniejszy. No bo przecież sprzęt szybko się starzeje. A co do odkurzacza, to i tak długo wytrzymał. Ha, ha, ha......:-)
reklama
Podziel się: