reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta

Kochane cioteczki i kochane maluszki, bardzo serdecznie dziękujemy wam za wszystkie życzenia i te na forum i przysłane na maila.

My również życzymy wam zdrowych i spokojnych Świąt w miłej atmosferze, bogatego Mikołaja i sodkiego leniuchowania.

Jakoś po poście Fredki wszystkie życzenia wydają mi się banalne.
Fredka i Ola pamiętajcie że cokolwiek by się nie wydarzyło nie jesteście same, a czasem los specjalnie pisze zawiły scenariusz tylko po to by wszystko zakończyło się happy endem. Trzymajcie się dzielnie

reklama
Kochane Dziewczyny, my też dołączamy się do życzeń. Miłości, radości i szczęścia - bo jak to jest, to jest wszystko co w życiu najważniejsze.:-)

dodam jeszcze że u nas w tym roku wykonanie zdjęć w czapce okazało się niemożliwe gdyż nie mamy tak szybkiego aparatu...a to załączone to przypadkiem bo dziecko mi się zaczytało ;) reszta jakoś nie wyszłą - strasznie ciężko było zrobić Karolowi zdjęcie pod choinką :):):) i chyba już wiem dlaczego u Kasi za Św Mikołaja nie pozował Mikołaj ;)

Baśka, strzał w dziesiątkę! Założenie Mikołajowi czapki graniczyło z cudem i niestety sie nie udało:sorry2:Luka współpracowała lepiej, przy czym trzeba było ją przekupić - Miki sie nie dał;-)Generalnie zrobienie tej kartki, to była niezła orka:-D:-D:-D

Dziewczyny jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Ps. Oleńko, Fredko, Was ściskamy najmocniej!!!

i my dziekujemy za zyczenia te tu, na gg i te, które zalazlysmy w naszej skrzynce:)
raz dołaczamy sie do życzen -
W wigilijną noc,
gdy śniegu rada moc,
Niech Mikołaj Święty
przyniesie wymarzone prezenty,
a na Nowy Rok same wspaniałości,
a przede wszystkim - Morza Miłości zyczą Dorka&Adas&Klaudia

FREDKO - najwazniejsze jak napsaly dziewczyny - masz przy sobie najwiekszy SKARB - OLENKE - DBAJCIE O SIEBIE NA PEWNO SIE WSZYSTKO UŁOZY!!!

u nas Swieta - choc bardzo bardzo sie staramy..piekna pachnaca choinka, mnóstwo prezentów, miła atmosferea..to i tak smutne..wspominamy wujka, przypominamy soebie to..czy tamto.jak to było rok temu..itd..popłakujemy..ech..Dzwonilismy do Pl..do dziadków, gdzie była pozostała czesc rodziny..tam tez - ciezka atmosfera..az niewiadomo jakich Świat sobie życzyc...wierzymy, ze wszystko sie ułozy..Ciocie i kuzyna zabieamy do nas na ferie..:)moze jakos odsapna..oderwa sie..
RZako ostatnio tu bywam..ale sa rodzice i z nimi spezam kazda minute..biegamy po sklepach..przygotowujemy swiata, roszpieszczamy sie....az chcialoby sie zatrzymac ich przy sobie..albo najlepiej zapakowac w ich walizi i wrócic do domu..:tak:

Święta święta i po świętach... nie zdążyłam z życzeniami, ale mam nadzieję, że były udane, rodzinne, wesołe i z wymarzonymi prezentami :-)

ja też się spóźniłam z życzeniami :-(
ale prosiłam męża o wysłanie maili i podobno poszło na wesoło :-)
Za to życzę Wam teraz Szczęśliwego Nowego RToku :-) - tak za wczasu :-)
Fredka Tobie szczególnie aby przyszły rok był bez trosk i zmartwień

a co do spędzania świąt to jestem dzisiaj strasznie przejedzona , obżarta i pękata - jak tu wejść w kreację sylwestrową ?

reklama
Ja pracuje w sylwka więc nigdzie nie idziemy. Spędzę go ze sowim najwiekszym skarbem:-):-):-)

też w planach mieliśmy sylwestra w domu; tymczasem dzisiaj zadzwonił kolega z propozycją imprezy. mamy nielada problem bo moja mama już "zarezerwowana" (przez moją siostrę), więc jest problem z Tymkiem. możemy go ostatecznie zostawić u teściów, ale on jeszcze nigdy nie zostawał u nich na noc... dlatego się tego obawiam. ostateczna decyzja jeszcze nie podjęta,

Do góry