reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Święta

reklama
Kasiu, zrobiliśmy Wojtkowy kalendarz w tej firmie co pisałaś na prezent dla mojej teściowej i wyszedł super.

Dzięĸi!:-D

Mamootku, to bardzo się cieszę, że fajnie wszystko wyszlo! Mi czołówka baaardzo sie podoba!:tak:Dziadkowie na 100% będą zachwyceni!

W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany
- życzę Wam zdrowia, życzę miłości.
Niech mały Jezus w sercu zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta.
Kochanej twarzy co rano budzi
i wokół pełno życzliwych ludzi..
WESOŁYCH ŚWIĄT !
Sandrusia
z bratem Lukaszem
mamą Kasią
i tatą Leszkiem
choinka2yf6.gif

Drogie ciotki BB! Zyczymy Wam zOLą wszystkirgo najlepszego! Zdrowych, spokojnych Świąt i co najważniejsze rodzinnych i pełnych miłości.
My z Olą spędzamy Święta same. Niestety mąż nie ma przyjemności spędzać ich z nami. Poraz pierwszy czuje się taka samotna. Zrobiłam troszkę potraw, ubrałam choinę i siedzę sobie z Olcią. Jakoś tak dziwnie. Ale nic.... zdrowych spokojnych Swiąt i dużo prezenetów!!!!!!

Dziewczyny,
Wam, dzieciaczkom, malzom i rodzinkom zyczymy Super pogodnych Swiat, pieknych prezentow, sniegu i odpoczynku i super Sylwestra, samych radosci w Nowym Roku:)):-):-):-):-):-)

Ania, Piotr i Mati

Kasiu - fota super!!!!
Mamoot - kalendarz tez - podaj namiar plssss, moze zrobimy po swieatch bo teraz to nie dalam rady juz...

Kochane Cioteczki, Kochane Smyki!
Życzymy Wam i całym Waszym Rodzinkom cudownych Świąt, rodzinnych, zdrowych, pogodnych. Niech pachnie Wam choinka, zupa grzybowa i makowiec. Niech domki z pierników stoją i cieszą oczy swoim wyglądem. Niech Mikołaj spełni Wasze marzenia. Niech przy wigilijnym stole nie zabraknie nikogo Ważnego. Niech buzie uśmiechają się Wam i Waszym Bliskim. Niech każdy kolejny dzień przynosi Wam satysfakcję. Ściskamy Was mocno, mocno i bardzo ŚWIĄTECZNIE.
Mateusz z mamą Anią i tatą Marcinem

PS. Ciociu Fredko! Oleńko! Wam szczególnie życzymy spokoju i pogody ducha! I z całego serca - niech Wasze życie poukłada się po Waszej myśli. Całujemy, Oleńkę ściskamy najmocniej, jak potrafimy! a.

Życzenia, które Wam życzymy
tak liczne są że nie wyliczymy,
więc podajemy pierwsze z kraju -
by się żyło Wam jak w raju!
By w Wigilię u rodzinki
wszyscy mieli fajne minki.
By przy stole chciał zagościć
pakiet zdrowia i miłości
i u wszystkich był tak mocny
by pozostał całoroczny!
Wesołych Świąt !

życzą Magda, Paweł i Karolek

Załączniki

• PICT0018a.jpg
    PICT0018a.jpg
    75,6 KB · Wyświetleń: 50
reklama
My dziękujemy za wszystkie życzenia

Fredka życzę Wam aby było Wam z Olą dobrze - najwazniejsze że masz najważniejszą dla siebei Oleńkę przy sobie!!!

dodam jeszcze że u nas w tym roku wykonanie zdjęć w czapce okazało się niemożliwe gdyż nie mamy tak szybkiego aparatu...a to załączone to przypadkiem bo dziecko mi się zaczytało ;) reszta jakoś nie wyszłą - strasznie ciężko było zrobić Karolowi zdjęcie pod choinką :):):) i chyba już wiem dlaczego u Kasi za Św Mikołaja nie pozował Mikołaj ;)

Do góry