reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta

Jutro robie juz swiateczne stroiki i kupuje choinke:-) tylko nie wiem jak na bombki bedzie reagował Wojtek i kot ciekawe ile wytrzymaja a mam takie piekne nowe:-D

reklama
A ja zarzekalam sie, ze nie bede nawet probowac piec piernikow a wczoraj z Julkiem jednak napieklismy cala blaszke choinek, balwankow, misi i gwiazdek i ustroilismy nimi choinke:-) I nawet nam wyszly:szok: a choinka wyglada teraz nieco bardziej uroczyscie i bardzo smakowicie;-):-)

Hej! Dziewczyny z Warszawy! W Ikei sprzedają choinki za 10 zł, nawet nie brzydkie. Nasza stoi już ubrana. Ola bardzo się jej dziwuje. Narazie obyło się bez strat. Troszkę jej pogadałam i na tą chwilę podchodzi do niej i robi nunu. Co oznacza, bójcie się bombki. a tak poza tym właśnie robie swój pierwszy bigos. Hi hi

Julka tez choinka na tyle interesuje, ze lubi wlaczac swiatelka i siedziec pod nia (lezy tam kilka prezentow wiec sie przyglada albo przynosi i podklada inne pakunki:-)) no i chce podlewac ale ozdob nie sciaga ani nie ciaga za galezie:-):-)

zalamana jestem...naprawa aparatu nie bedzie w ramach gwarancji tylko trzeba zaplacic 170 euro...Pan twierdzi ze definitywnie spadla lub ktos sie usiadl na nia...a mi ani razu nie spadla...chociaz w torebce to wstrzasy jakies tam miala...No i teraz dupa...Przeciez nie zapalcimy tyle kasy za naprawe ...juz lepiej oplaca sie kupic cos nowego...Adam wkurzony na mnie na maxa...bo aparat ma dopiero 10 miesiecy a juz mozna se go w D*p* wsadzic...I jeszcze mi dosral ze super szanije prezenty :-( Fakt za pieszczotliwa to ja nie bylam...

Moze doradzicie jaki aparat kupic? Kasia ja wiem ze ja juz chyba z 10-ty raz ale napisz jeszcze raz co masz za aparat... :-)

Cicha gratuluje wypiekow...Az mi kobito smaka narobilas -wlasnie mam atak na slodkie a takie pierniczki do cappuccino bylyby w sam raz :-)

Acha,a zeby bylo jeszcze weselej to popsul nam sie dzis odkurzacz-super nie...Ale dobrze mu tak -zyczylam mu zeby w koncu zdechl...Bo to jeszcze odkurzac od rodzicow Adama ex -panny;-)

reklama
Do góry