reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Święta

Jutro robie juz swiateczne stroiki i kupuje choinke:-) tylko nie wiem jak na bombki bedzie reagował Wojtek i kot ciekawe ile wytrzymaja a mam takie piekne nowe:-D

reklama
A ja zarzekalam sie, ze nie bede nawet probowac piec piernikow a wczoraj z Julkiem jednak napieklismy cala blaszke choinek, balwankow, misi i gwiazdek i ustroilismy nimi choinke:-) I nawet nam wyszly:szok: a choinka wyglada teraz nieco bardziej uroczyscie i bardzo smakowicie;-):-)

Hej! Dziewczyny z Warszawy! W Ikei sprzedają choinki za 10 zł, nawet nie brzydkie. Nasza stoi już ubrana. Ola bardzo się jej dziwuje. Narazie obyło się bez strat. Troszkę jej pogadałam i na tą chwilę podchodzi do niej i robi nunu. Co oznacza, bójcie się bombki. a tak poza tym właśnie robie swój pierwszy bigos. Hi hi

Julka tez choinka na tyle interesuje, ze lubi wlaczac swiatelka i siedziec pod nia (lezy tam kilka prezentow wiec sie przyglada albo przynosi i podklada inne pakunki:-)) no i chce podlewac ale ozdob nie sciaga ani nie ciaga za galezie:-):-)

zalamana jestem...naprawa aparatu nie bedzie w ramach gwarancji tylko trzeba zaplacic 170 euro...Pan twierdzi ze definitywnie spadla lub ktos sie usiadl na nia...a mi ani razu nie spadla...chociaz w torebce to wstrzasy jakies tam miala...No i teraz dupa...Przeciez nie zapalcimy tyle kasy za naprawe ...juz lepiej oplaca sie kupic cos nowego...Adam wkurzony na mnie na maxa...bo aparat ma dopiero 10 miesiecy a juz mozna se go w D*p* wsadzic...I jeszcze mi dosral ze super szanije prezenty :-( Fakt za pieszczotliwa to ja nie bylam...

Moze doradzicie jaki aparat kupic? Kasia ja wiem ze ja juz chyba z 10-ty raz ale napisz jeszcze raz co masz za aparat... :-)

Cicha gratuluje wypiekow...Az mi kobito smaka narobilas -wlasnie mam atak na slodkie a takie pierniczki do cappuccino bylyby w sam raz :-)

Acha,a zeby bylo jeszcze weselej to popsul nam sie dzis odkurzacz-super nie...Ale dobrze mu tak -zyczylam mu zeby w koncu zdechl...Bo to jeszcze odkurzac od rodzicow Adama ex -panny;-)

reklama
Do góry