reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Święta

Od wczoraj mamy piekna choinke :-):-):-)Jestesmy z niej suuper dumni bo wyszla nam naprawde fajnie...Nawet znajomi chwalili...A Adam stwierdzil ze przez swoje 25 lat nigdy w zyciu takiej nie mial....Tym bardziej mi milo :-)

reklama
Bardzo chetnie zobacze twoja piekna choinke Pati pochwal sie :tak:
My bedziemy ubierac na przelomie srody i czwartku . Narazie wielkie sprzatanie planuje choc mi to jakos nie wychodzi wczoraj zamiast tego byla wyprawa po prezenty a mial byc blysk - no ale troche czasu jeszcze zostalo wiec nie ma sie co martwic :-D

Oj to ja późno będę ubierać choinkę bo dopiero w piątek jak mąż wróci to się rozejrzymy za choinką- żywą i pachnącą:-DNarazie jest namiastka choinki u dzieci w pokoju;-)

no właśnie Pati wklejaj fotki choinki i opisz reakcję Noemi:tak::-)
ja też planuję w tym tygodniu ubrać choinkę, niestety sztuczną bo żywej sama nie dam rady przytargać do domu, jeszcze tylko muszę kupić lampki bo nasze stare gdzieś się zapodziały, bombki ze względu na kota mam wszystkie nietłukące ale i tak jestem ciekawa reakcji Izy na choinkę czy nie będzie mi jaj rozbierać:-D
Na wigilię jedziemy do mojej Babci w tym roku niestety nie będzie z nami mojej siostry która święta spędzi ze znajomymi w Anglii, Dania tradycyjne postne :
barszcz grzybowy
karp smażony
śledzie w kilku wersjach
pierogi z kapustą i grzybami i będę musiała poprosić Babcie o zrobienie kilku ruskich dla Izy
sałatka jarzynowa
kompot z suszonych owoców
makiełki
i nie pamiętam co jeszcze............:confused::dry:
w pierwszy dzień świąt jedziemy do Grześka rodzinki , tam zjeżdża się cała rodzina ok 18 osób więc będzie wesoło:-):-D

Bardzo chetnie bym sie pochwalila ale aparat cholera jeszcze w naprawie...A tak bym chciala miec pamiatkowe fotki jak to Noemi targala zlote lancuchy i bawila sie bambkami...Jak na razie wszystkie ozdoby na swoim miejscu ale jak zapalam lampeczki to mloda w zachwyt wpada i wydaje takie slodkie OOOOOO :szok::-D
Czasami podbiega i stuka palcem zeby bombka sie bujala lub przyklada nos zeby sie w niej zobaczyc:-D

Pati a Twoja super komora kamery nie ma;-):-) Ja wlasnie sobie szukam telefonu bo moj juz padl totalnie i stad to przypomnienie:-)

28.gif

reklama
Do góry