reklama
to juz moge odpowiedziec na to pytanie- poszlam na zwolnienie w 7 tc
wlasnie jutro moj 1 dzien zwolnienia, ciesze sie ze nie musze tam chodzic- do pracy, bo nienawidze tej roboty! od dawna chcialam ja zmienic
sprawa sama sie rozwiazala
jutro ide na rozmowe do mojej dyr juz widze jej wscieklosc, wrrr
wlasnie jutro moj 1 dzien zwolnienia, ciesze sie ze nie musze tam chodzic- do pracy, bo nienawidze tej roboty! od dawna chcialam ja zmienic
sprawa sama sie rozwiazala
jutro ide na rozmowe do mojej dyr juz widze jej wscieklosc, wrrr
zastanowilo mnie to co napisalas- 100% wynagrodzenia, a to nie jest tak ze jak jestes na L4 to dostaje sie 80%?
tak, na L4-80%, na macierzyńskim-100%
A ja na zwolnieniu od 20 tyg
ja poszłam w połowie ciąży na zwolnienie a pracowałam i pracuję w szpitalu dziecięcym - tez obawiałam się żeby nie zarazić sie od pacjentów - wolałam dmuchać na zimne i dlatego kiedy już wyklarowała sie u mnie w dziale sytuacja przeszłam na l4, szczęśliwie niczego nie podłapałammam nadzieję że nie załapię nic od dzieci, jakoś do tej pory się udało...
fikusek1988
Mama Alanka:)
tak, na L4-80%, na macierzyńskim-100%
A ja na zwolnieniu od 20 tyg
L4 w ciazy jest 100% platne.
witam.jestem mloda mama.mieszkam z rodzicami.nie ejstem z ojciem dziecka ale jest wpisane w papierach ze jest ojciem dziecka.co w takiej sytuacji nalezy mi sie od panstwa?o co moglabym sie starac? nie moge isc do pracy bo nie stac mnie na opiekunke. ojciec dziecka placi na dziecko ale samowolnie nie sadownie.o co moge sie straac?
reklama