reklama
ligotka
Fanka BB :)
Moja chwile polezy jak rozczlapana zaba, ale jak zaczyna sie ruszac to jest wrzask... probojemy juz na rogalu, u siebie na brzuszkach, czasem robie tak ze trzymam ja na prosto i powoli sie klade razem z nia, ale z czasem i tak wylapuje...
nixie
a ja jestem tez na jednym niemieckim forum "odchudzalniczym"
mam swój watek jak walczę z waga po ciąży.. fajnie tam bo sie babki wspierają, wymieniają radami,
nawet fotke wrzuciłam (ta ze spaceru) i tam Dorianek byl ,ale ta fotka mala byla wiec go ledwo szlo rozpoznać.
a jedna baba mi napisała "jak ja nie lubie ludzi , którzy pokazują swoje dzieci w internecie."
pierwszy raz sie spotkałam z taka nieuprzejmością bo ogólnie na zagranicznych forach jest bardzo kulturalnie.
ale olałam ją.. Cale mnóstwo ludzi przedstawia światu swoje bobasy..
i niemki takze.. bo jestem tez na forum "dzieciowym" i az sie roi od fotek..
widzicie w tym cos złego? mysle ze w dzisiejszych czasach to normalka.
mam swój watek jak walczę z waga po ciąży.. fajnie tam bo sie babki wspierają, wymieniają radami,
nawet fotke wrzuciłam (ta ze spaceru) i tam Dorianek byl ,ale ta fotka mala byla wiec go ledwo szlo rozpoznać.
a jedna baba mi napisała "jak ja nie lubie ludzi , którzy pokazują swoje dzieci w internecie."
pierwszy raz sie spotkałam z taka nieuprzejmością bo ogólnie na zagranicznych forach jest bardzo kulturalnie.
ale olałam ją.. Cale mnóstwo ludzi przedstawia światu swoje bobasy..
i niemki takze.. bo jestem tez na forum "dzieciowym" i az sie roi od fotek..
widzicie w tym cos złego? mysle ze w dzisiejszych czasach to normalka.
maddusia26
Aktywna w BB
mysia88 Toska wyjatkowo wczesnie i badzo wysoko podnosi glowke, w ogole lubi lezec na brzuszku i ogladac co sie dzieje dookola a przy tym gaworzy sobiemy kladziemy ja na brzuszku praktycznie od pierwszych dni po urodzeniu i tak po kilka razy dziennie przed karmieniami moze dlatego tak sobie wycwiczyla te malutkie miesnie i kregolupik
bobomama24
Mama Izy i Martynki
moja tez od 1 dnia lezy i jakos nie podnosi glowy
maddusia26
Aktywna w BB
bobomama24 kazde malenstwo jest inne takze nie ma podowu do zmartwien, synek mojeje siostry ma juz 3 miesiace i tez pozno zaczal podnosic glowke a nawet dzis jest takim leniuszkiem w tej kwesti ze poprostu tego nie lubi i pediatra stwierdzila ze taki jego urok. takze wszystko w swoim czasie.
bobomama24
Mama Izy i Martynki
ale cwiczenia chyba nie zaszkodza co?
maddusia26
Aktywna w BB
napewno nie a wrecz sa wskazane. A tak w ogole to sliczna dziewczynka
reklama
moniabir
Oj temat podnoszenia główki, mój Kuba już w inkubatorze główkę podnosił jak leżał na brzuszku, a teraz to śpi tylko na brzuchu i głowa ciągle w górze, zresztą jak jest na rękach to już w ogóle obserwacje na całego. A tak strasznie się bałam, że jako wcześniak nie będzie taki silny a tu proszę.
Podziel się: