reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Super promocje, okazje na artykuły dzieciowe i nie tylko... :)

reklama
Zara Home - końcówka soldów, ale śliczny ceratkowy śliniaczek i fartuszek to raczej na później udało mi się kupić ( 9,90 zł i 17,90 zł ). Trzy wieszaczki z materiału w kwiatki 17,90, organizery do powieszenia białe w różowe serduszka albo w niebieskie paseczki za niecałe 50 zł. Oraz resztka ubranek, ceny nie niskie, ale nie przerażają - dlaczego w "normalnej" Zarze nie ma aż takich cen
Muji - sklep z wszelakimi prostymi rzeczami o zaporowych cenach - ale i przeceny do -70% i tak to stałam się właścicielką dwóch bluzek w tym jednej koszulowej za niecałe 100 zł. Ubrania zdecydowanie dla szczupłych - kupiłam rozmiar L a max. to XL. Aestima - kraina drewnianych zabawek.

Ostatnia edycja:
W Lidlu od 13.02 - tydzień maluszka.
M.in.:
1. BIO jabłka - 7,99zł/kg
2. BIO marchewka - 4,99zł/kg
3. chusteczki sensitiv/comfort - 5,55zł
4. rajtki - 7,99zł
5. bluzki z długim rękawem - 24,99zł/2szt.
6. śliniaki jednorazowe - 5,99zł/10szt.
7. bobofrut - 2,79zł/300ml
8. Gerber obiadek - 4,39zł/190g

W Benettonie też wyprzedaże - baaardzo rzadko tam bywam ze względu na ceny oczywiście, ale np. w niedziele udało mi się kupić małemu super czapę zimową za 19,90.. i w ogóle dużo było czapek, szalików rękawiczek dziecięcych.. i naprawdę niedrogo!

w h&m świetne czapy po 5 zł- kupiliśmy 4- 2 zimowe i 2 wiosenne:)
przeceny też w mothercare- kupiłam 2 pary rajstop na przyszłą zimę za 24, bluzkę z krótkim r. za 11 ( śliczna!), sztucce 8zł i pościel 55 ( z ponad 200...). Są nocniczki po 10 zł jeśli kogoś to interesuje- wyglądają porządnie...

kupiłam w rossmanie 2 pak chusteczek dzidziusia za 5,99- rewelacyjna kwota i wybrałam wersję dla skóry aleergicznej- są b. delikatne, prawie sama woda.

Pucha nan 2 -800g 29zł zamiast 39 i soki gerbera w promocji:tak:

Śmiałyśmy się ostatnio z bekadełek- w mothercare 3 urocze bekadełka po 14 zł:-) 2 śliczne prześcieradła 25 zł. 2 butelki 250ml 12 zł . Dużo zimowych skarpet. Jeansy od 29zł. Przynajmniej u nas...

reklama
Dziewczynki, od poniedziałku, 13.lutego, w Lidlu "tydzień maluszka". Promocje głównie na ciuszki, ale za to fajne. 2xbodziak - 15,99zł, 2x bluzka z dł.ręk. - 24,99zł, rajstopki - 7,99zł, bluza albo jeansy - 24,99zł... Już mam upatrzone małe co nieco - teściowa dała parę złotych, to sobie wydamy, a co ;-)

edit. Dla tych kupujących Bio-warzywka i owoce - marchew 4,99zł/kg, jabłka 7,99zł/kg.

Do góry