reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Super promocje, okazje na artykuły dzieciowe i nie tylko... :)

Wielokwiatowy ponoć zdrowszy. My mamy teraz super miodek, z pasieki, chciałam dokupić drugi, ale facet wszystko sprzedał niemcom- na leki. Ponoć niemiec co rok przyjeżdża, wkłada swoje paseczki z odczynnikami, bada i wychwala, że taki czysty- od razu bierze wszystko co jest. Dajecie miodek Maluchom??

reklama
Aestima - jasne, że tak i to od dawna. Kupiłam spory zapas różnych na BioBazarze, Młoda się regularnie domaga no i widzę, że zapasy się kurczą no i ostatnio nie widziałam tamże kolejnych słoików. Pewnie pojadę w którąś wolniejszą sobotę w listopadzie ale zawsze z tobołami wychodzę - obiadowe rzeczy dla Młodej praktycznie nie zeszły ( zamrożone ) bo chadza do żłobka a w weekendy je u Babci. Poza tym ja już nie mam miejsca w zamrażarniku i tak trochę rzeczy jest u Mamy.

Miodek - oczywiście, że jemy - od dawna:tak:wielokwiatowy lub rzepakowy, od pana z targu, który sam się tym zajmuje (rzepakowy już mu się kończy). U nas w tydzień idzie spory słoik. Dzieciom gł.herbatkę tymiankowo-imbirową dosładzam, sobie kawę.

U nas na razie proby, my jemy regularnie, Maja po troszku dostaje.
Andariel, rzepakowy pyszny! A probowalas spadziowego iglastego? Oba uwielbiam, teraz wlasnie sloik spadziowego pozeramy;-) mam jeszcze sloik rzepakowego, dwa lipowego i jeden ale maly gryczanego. I dobrze ze maly, bo najostrzejszy w smaku i jakos nam slabo idzie. Mai raz wylazl odczyn alergiczny w zgieciach lokci, moze to miod, moze zbieg okolicznosci, dlatego probujemy. Podobno spadziowy najzdrowszy

reklama
dziś zakupiłam w rossmanie takie gry edukacyjne trelf - na zasadzie skojarzeń, nie mogę ich znaleźć na allegro, np. owieczka - kłębek wełny - skarpeta... jedną taką, a drugą rysunek np motylków - cyfra - dłoń z odpowiednią ilością pauszków odgiętych... wiem, że to gry na krótki czas, ale za 9 zl za sztukę zdecydowanie polecam!

o coś takiego:
Trefl, Gry edukacyjne - Rossmann - Rossnet.pl

ale nie wiem czy to lokalna promocja czy co ;)

Do góry