reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Super promocje, okazje na artykuły dzieciowe i nie tylko... :)

reklama
O k-wa, co za ceny! No ta za domek to masakra normalnie...:eek:

Ale pomysł super, też chyba coś takiego zrobię małemu, jak podrośnie - pamiętam, jak lubiło się wszelkie kryjówki ;-)

Kupowałam w Tublu kubeczki Doidy - mają jeden pokój zastawiony dziecięcymi gadżetami i naprawdę rozbi to wrażenie - z "sowiej" serii jest jeszcze trochę rzeczy. :tak: Mi przypadły do gustu zupełnie mini plecaczki np. biedronka, myślałam dla Młodej jak zacznie tuptać.
Dla polujących na promocję w Lidlu - "tydzień maluszka" trwa tam 3 dni ( sic ! ) :szok: - 13 - 15.02. Już wiem, że nie lubię tego sklepu. :sorry:

W Rossmanie promocja na obiadki Babydream, coś koło 3zł/szt, deserki mleczne i soczki Babydream- apropos tych soczków, to ja ostatnio b.często kupuję Antkowi - są bio, bez cukru i konserwantów, barwników, w takich butelkach plastikowych 500ml. ogólnie b.fajne - jabłko, gruszka, winogrono, truskawka, wiśnie - dużo smaków i naprawdę smaczne - a cena normalna 2,99 (mniej, niż mały soczek Gerbera), teraz w promocji z 1,99 - kupiłam chyba z 10 :tak:

Olga, one nie mają innej subst. słodzącej? Ja nie kupuję, bo wydają mi się mega słodkie, ale jak faktycznie nie słodzone, to pójdę po nie, bo na skład jakoś nie zerknęłam. Choć mój ostatnio najbardziej lubi wodę- o dziwo;) są też słoiki gerbera w promocji i wafelki ryżowe babydream za 2/99 ( normalnie 3,99)

Ediś też polubił wodę! :-) Jestem z tego powodu baaardzo zadowolona. Soczków nie chce, ale przemycam mu w kaszce ;-)

Mój maluch też uwielbia wodę, za to soczki...eta fuuuuuuuuuu. Żal mi było nieboraka jak ciągnie tą wodę, więc kupiłam masę soczków...tata pije :)

reklama
Mrsmoon, nasz pije żywca, babydream albo mama i ja prosto z butli ( w sensie bez gotowania) .Wracając do promocji- w BIEDRONCE od dzisiaj znowu fajne zabawki drewniane za 8, 49 zł
P1120371.jpgP1120368.jpg i wiele innych... ;) Miesio bawi się z wujciem już cały ranek nimi:)

Ostatnia edycja:
Do góry