reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Super promocje, okazje na artykuły dzieciowe i nie tylko... :)

reklama
a my jeszcze pojeździmy w maxi cosi cabrio fix pewnie do wiosny, Maja ma jeszcze zapas miejsca nad główką, nie należy do pulpecików, a i dla jej bezpieczeństwa lepiej, żeby jak najdłużej tyłem jeździła

My też jeszcze długo w Maxi Cosi. :tak: W Superpharmie emulsja do mycia Oilatum po 44,95 czy 99 - w podobnej cenie kupowałam na Allegro.

my również ale na wiosne trzeba bedzie cos kupic wiekszego - co za roznica przodem czy tyłem ..wiem głupie pytanie ale czy przy fotelikach 9-18 ma to tak duże znaczenie?

Ironia, to b uża różnica- tyłem o wiele bezpieczniej, są kraje- holandia bodajże- gdzie się już praktycznie przodem nie wozi, nawet duże dzieci jeżdżą w specjanych fotelikach montowanych tyłem.

chciałam tylko przypomnieć- Wam i sobie, że to wątek promocyjny;-) znów narobimy bałaganu:-D

No ba:-)
Bo chodzi o to, że ja czasem wpadam na szybkiego zobaczyć jaka gdzie promocja a tu przez tonę postów trzeba się przekopać, no!;-)

reklama
No bez przesady:-) Ale od tej pory same promocje!!!! W końcu to mój wątek:-D:-D:-D Żartuję sobie tylko;-)

Do góry