reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Super promocje, okazje na artykuły dzieciowe i nie tylko... :)

reklama
Zara Home - końcówka soldów, ale śliczny ceratkowy śliniaczek i fartuszek to raczej na później udało mi się kupić ( 9,90 zł i 17,90 zł ). Trzy wieszaczki z materiału w kwiatki 17,90, organizery do powieszenia białe w różowe serduszka albo w niebieskie paseczki za niecałe 50 zł. Oraz resztka ubranek, ceny nie niskie, ale nie przerażają - dlaczego w "normalnej" Zarze nie ma aż takich cen
Muji - sklep z wszelakimi prostymi rzeczami o zaporowych cenach - ale i przeceny do -70% i tak to stałam się właścicielką dwóch bluzek w tym jednej koszulowej za niecałe 100 zł. Ubrania zdecydowanie dla szczupłych - kupiłam rozmiar L a max. to XL. Aestima - kraina drewnianych zabawek.

Ostatnia edycja:
W Lidlu od 13.02 - tydzień maluszka.
M.in.:
1. BIO jabłka - 7,99zł/kg
2. BIO marchewka - 4,99zł/kg
3. chusteczki sensitiv/comfort - 5,55zł
4. rajtki - 7,99zł
5. bluzki z długim rękawem - 24,99zł/2szt.
6. śliniaki jednorazowe - 5,99zł/10szt.
7. bobofrut - 2,79zł/300ml
8. Gerber obiadek - 4,39zł/190g

W Benettonie też wyprzedaże - baaardzo rzadko tam bywam ze względu na ceny oczywiście, ale np. w niedziele udało mi się kupić małemu super czapę zimową za 19,90.. i w ogóle dużo było czapek, szalików rękawiczek dziecięcych.. i naprawdę niedrogo!

w h&m świetne czapy po 5 zł- kupiliśmy 4- 2 zimowe i 2 wiosenne:)
przeceny też w mothercare- kupiłam 2 pary rajstop na przyszłą zimę za 24, bluzkę z krótkim r. za 11 ( śliczna!), sztucce 8zł i pościel 55 ( z ponad 200...). Są nocniczki po 10 zł jeśli kogoś to interesuje- wyglądają porządnie...

kupiłam w rossmanie 2 pak chusteczek dzidziusia za 5,99- rewelacyjna kwota i wybrałam wersję dla skóry aleergicznej- są b. delikatne, prawie sama woda.

Pucha nan 2 -800g 29zł zamiast 39 i soki gerbera w promocji:tak:

Śmiałyśmy się ostatnio z bekadełek- w mothercare 3 urocze bekadełka po 14 zł:-) 2 śliczne prześcieradła 25 zł. 2 butelki 250ml 12 zł . Dużo zimowych skarpet. Jeansy od 29zł. Przynajmniej u nas...

reklama
Dziewczynki, od poniedziałku, 13.lutego, w Lidlu "tydzień maluszka". Promocje głównie na ciuszki, ale za to fajne. 2xbodziak - 15,99zł, 2x bluzka z dł.ręk. - 24,99zł, rajstopki - 7,99zł, bluza albo jeansy - 24,99zł... Już mam upatrzone małe co nieco - teściowa dała parę złotych, to sobie wydamy, a co ;-)

edit. Dla tych kupujących Bio-warzywka i owoce - marchew 4,99zł/kg, jabłka 7,99zł/kg.

Do góry