reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Super promocje, okazje na artykuły dzieciowe i nie tylko... :)

reklama
to prawda-wyprzedaze teraz wszedzie. Ja Mai kupilam 2 pary dzinsow w Zarze, po czym na jednych doczytalam ze chlopiece... Dogadalam sie z Silva i beda dla Szymka;-) kupilam tez plaszczyk wczesnowiosenny/jesienny, ale zastanawiam sie czy na jesien jeszcze bedzie dobry. Same ocencie _MG_2936.jpg

mrsmoon po pierwsze napisze ze Maja wyglada na focie przesłodko jak mała elegantka
ale wedlug mnie na jesień niestety moze byc przyciasny, na zdjeciu wyglada akuracik na teraz, chyba ze na żywo jest dość luźny?

Mrsmoon - b.ładny ten płaszczyk :tak:, może być przymały na jesień - a jaki to rozmiar ? Młoda nosi ubranka z Zary w bardzo różnych rozmiarach np. bluzeczka 3 - 6 ale budrysówka 9-12 miesięcy oczywiście :-p
Że spodnie chłopięce na metce bym się nie przejmowała - Młoda zresztą nie ma bioder więc męski krój jak znalazł.

Ostatnia edycja:
to jest 12-18, w szerokosci ma jeszcze sporo miejsca, bo w ksztalcie litery A jesr, rekawki do polowy dlugosci dloni. Rozmiar 18-24 byl duuuzo wiekszy. Moze po prostu jutro zabiore Maje do zary i przymierze ten wiekszy, ale na moje oko utopi sie w nim. Zapytam dzis mamy, ona ma jakis ogolny poglad na temat wyrastania z ubran, bo troche sie nasprzedawala tych dzieciecych ciuszkow

Mrsmoon - faktycznie dziwna to rozmiarówka, bo bym nie powiedziała, że to 12-18 :no: Ja aż się boje przechodzić nawet niedaleko Zary z uwagi na wyprzedaże, Młoda z Jej tempem wyrastania z rzeczy ma w czym chodzić. A przez ciekawość na ile przeceniony ?

Ostatnia edycja:
mrsmoon ​na zdjęciu wydaje się, ze to własnie rękawki mogą być szybko za krótkie. Widocznie tak się podciągnęły, że sprawiają wrażenie krótszych. Pozostaje jeszcze kwestia jak szybko Maja wyrasta z ubrań.

Mrsmoon ale Maja cudna!!! i widze że beret z h&m rządzi :-) moja Majka też ma (tylko fioletowy), Marysia i Malwinka Misialiny chyba też :) po zdjęciu ciężko ocenić ale rękawki wyglądają tak na już... chociaż Maja początek jesieni przechodziła w kurtce z zeszłego roku więc może będzie ok

reklama
moon Maja wygląda obłędnie! a co do rozmiaru to ciężka sprawa, u nas Kubi wyrasta ze wszystkiego ekspresowo, więc ja nawet nie myślę, że coś może być na niego dobre za pół roku czy 9 miesięcy ;-)

Do góry