reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Super promocje, okazje na artykuły dzieciowe i nie tylko... :)

reklama
Jak na promocje to nietanio :eek:
Myśmy dziś spacerowo dotarły m.in. do Benettona i tam stolik mocno wyprzedażowy dla dzieci. Jako, że ich ubrania raczej z tych szerszych to skończyło się jedynie bluzką tuniką w krótkim rękawkiem białą w beżowe kropki. W Mothercare ubrania wizytowe - granica nieostra - - 20 %.

Aestima też widziałam te kulki tchibowe tylko kolory mi nie pasują :( i powiem Ci że przez ciebie i forever zmienił mi się front cotton-ballowy i juz mi się starsznie podobają :) no tylko ta cena...

Madzioolka, a powiem Ci, że mi te kolory bardzo z Tobą właśnie się kojarzą!:-) Mi pasuje bo salon mam biało szary z leciusieńką domieszką oliwki i śliwki:-)

kolorki śliczne ale my właśnie zmieniliśmy kolorystyke w dużym z fioletu+różu na turkus+czerwień
chociaż... w sypialni mamy fiolet+biel to może tam.... ;)

Aestima, Madzioolka - też widziałam te cotton ball w Tchibo i pomyślałam o Was - tylko mi ten fiolet nie leży :no: Madzioolka - to może jakieś foty cynkniesz ?

reklama
w tchibo promocje a raczej wyprzedaże Odkryj to właśnie w Tchibo. Kawa, dom i mieszkanie, sport, technika, moda.
w rossmannie z karta rossne zakupy z 20% rabatem do końca roku NSLRABAT550.jpg

Do góry