reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Super promocje, okazje na artykuły dzieciowe i nie tylko... :)

reklama
Nie wiem czy ja jestem jakaś inna czy wybredna ale dla mnie ciuchy z Pepco są mega dziadoskie.Kupiłam kilka ciuszków kiedyś.Body po jednym praniu puszczały na szwach a bluzki się strasznie mechaciły bo z jakimiś domieszkami sztucznymi.Ogólnie ciuchów tam już nie kupię bo tylko w gazetce ładnie wyglądają.

W lidlu potwierdzam firma Silver Crest bardzo dobra mam sporo ich rzeczy i nic do tej pory się nie popsuło.Mój D kupił Gracjanie teraz 2 pary rajstop i sparpety z abs-em i (jak i wszystkie ciuszki) w lidlu nie rozczarowały mnie bo są naprawdę super.Miał kupić termometr ale oczywiście nie było już o 10-tej.Pani powiedziała mu ,że mieli 4 sztuki i rano wpadło kilka osób i wykupili w jednej chwili:-(

Katamisz - ja też mam Pepcowe ciuszki, faktycznie czasem mają szmaty, ale to już czuć jak się pomaca :eek: Tak czy inaczej napewno nie jest to odzienie na parę sezonów. Przykro mi z powodu termometru - jak ja wychodziłam ze sklepu to było co najmniej 10 szt.

w realu są:
- pieluszki huggies super dry za 43,95zł rozmiar 4+ 60szt, rozmiar 5 56sztuk
- soki i nektary dla dzieci bobofrut 4 w cenie 3 kupujac 4 sztuki 2,54zł/szt
-chysteczki nawilżane huggies 2+1 paczka za 12,99zł
- proszek vizir sensitive 4,8kg za 32,99zł

z moich nowych szabrów w tesco, znalazłam:
Gra edukacyjna ANGIELSKIE ABC Trefl (2744854288) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zapłaciłam 4 czy 4,5 więc za taką cenę to sobie przynajmniej trochę poćwiczymy szukanie par ;)

poza tym zakupiłam bratanicy pod choinkę za 26 czy 27 zl:
Gra edukacyjna ANGIELSKIE ABC Trefl (2744854288) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
było jeszcze w tej samej cenie
MZK Puzzle 4w1 Disney Princess CLEMENTONI (2740573144) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

uważam, że przystępnie za pakiet memo, domino, puzzle i 'kostki', a przy tym zdecydowanie taniej niż w necie...
Te ceny nie były w żaden sposób oznaczone jako promocja i zauważyłam, że takie 'okazje' bardzo często się pojawiają w tesco...np kupiłam ostatnio odżywkę garniera za 1,87 a reszta z tej serii była jakoś po 8zl... nie rozumiem, ale korzystam :)

reklama
Do góry