reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Super promocje, okazje na artykuły dzieciowe i nie tylko... :)

kasiu dzieki :-)
a ja sie dowiedziałam ze w rossmannie rozmiar 5 w ilosci 68sztuk za 52,99zł
a jak ktos ma karte rossne to jeszcze ciut taniej wyjda :tak:

reklama
kasiawilde ty na zadupiu????
no co ty!
przeciez tam u was ta słynna świnka - blondynka jest, o której kazda telewizja mówiła :-D:-D:-D:-D

hahaha, a no tak, bo to słynne zadupie :)

a tak poważnie to mój tatko raz miał wrócić do domu na 13 i przekazać mi samochód, bo miałam coś tam do załatwienia... wraca spóźniony pół godziny, ja oczywiście wielce uprzejmie na niego naskoczyłam, a on do mnie, że policja wstrzymała ruch, bo świnia po drodze biegała... myślę sobie, no już mógł coś lepszego wymyślić :-D ale jak w faktach o tym powiedzieli to mu uwierzyłam ;-) teraz nie może odżałować, że nie wziął od niej autografu :tak:

reklama
byliśmy w tesco wczoraj, ale dla dziewczynek już letnia kolekcja z pominięciem wiosennej :szok: żadnych polarków, kurteczek, płaszczyków nie było. Udało nam się tylko bezrękawnik ocieplany z bluzą kupić w kolorze fioletowym z F&F za jakieś 40 zł. Dzisiaj w Auchan 2 bluzeczki dość ładne, jedna 12 druga 14 zł, a w textil-markecie 2 czapeczki po 7.99 :) Hania wiosnę powita w odcieniach ... fioletu :tak:

W sobotę mała dostała śliczną sukienkę i spodenki z 5.10.15 podobno są duże wyprzedaże ;-)

Poza tym jestem zadowolona, bo udało mi się na allegro kupić kurteczkę wiosenną dla Hani coccodrillo za ... 15 zł :-) teraz czekamy na przesyłkę

a tutaj fotka :tak:

3073128296_1.jpg

Do góry