reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Super promocje, okazje na artykuły dzieciowe i nie tylko... :)

reklama
eeee Aestima nie mam drobnych na takie zakupy :p a tak poważnie to przerażające ceny!!!

a promocyjnie to:
tesco pampers active baby, to mniejsze opakowanie, kurcze nie pamiętam ile dokładnie w paczce, ale chyba z 6 czy 8 mniej niż w jumbo pack, za 35zl
w carrefour udało mi się kupić kubeczek nuka z ustnikiem za 15 zl, ale to mogła być tylko lokalna promocja, zostały doslownie 2 sztuki
w biedronce dwa opakowania bebiko3 chyba jakoś za 23 czy 24 zl (tylko nie zaczaiłam, że jedno bananowe!) i lovela 2,8kg też chyba za 26, ale nie wiem czy aktualne, bo kilka dni temu byłam
więcej nie pamiętam, ha!

A ja Olki nie oszczędzam, i już się nie bawię w proszki dla dzieci... Olka jedzie na proszkach i płynach do płukania tych co my... ale jej ciuszki i tak piorę osobno... bo brudzi w takim tempie, że w pralce się nie mieszczą :p

W Mothercare 2 pary legginsów za 24,50 zł kupiłam i rękawki za 19 zł ( przecionone z 45 ), i 3 pary grubych skarpetek w norweski wzór za niecałe 12 zł. Sporo rzeczy naprawdę przecenionych np. trzewiki na rzepy za 24,50 zł.

Dziś w Rossmanie byłam - jakiś nowy rodzaj pieluch mają i większe opakowanie jednostkowę Fit & Fun czy coś w tym stylu - cenowo ok. 0,45 zł za sztukę - ja zawszę przeliczam, bo co to za "promocja" Pampersa np. a 0,70 zł/szt jak potrafią serwować w supermarketach....:no: No i promocje słoiczkowe - obiadki od 12 mc 250 g by Rossman, owocki 6 - 8 miesięcy chyba Gerbera w dobrej cenie.

forever czy to o tych promocjach pisałas:
m76-p35-big.jpg
w gazetce są jeszcze chusteczki pampers w dobrej cenie i jogurciki malucha tez tansze niz zwykle
m76-p36-big.jpgm76-p34-big.jpg

reklama
nie wiem czy robicie zakupy w biedronce, ale gdyby któras chciała to w najblizszym czasie bedą
od 30.07 poncho dziecięce różne wzory za 24,99zł
od 02.08 samochód z klockami lub zestaw klocków za 27,99zł
od 09.08 naczynia dla dzieci - do wybory kubeczek, miseczka, talerzyk za 6,99zł i książeczki edukacyjne za 9,99zł
do ogladniecia link:
Biedronka - Artyku

Do góry