reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Super promocje, okazje na artykuły dzieciowe i nie tylko... :)

reklama
z promocji:
Pampersy rózne rozmiary są w:
Tesco po 39,99zł kupowałam rozmiar 5 jest ich 52sztuki wiec sztuka wychodzi 0,76gr
Real 39,95zł/52szt. rozmiar 5
Rossman 55zł/68szt. rozmiar 5 wychodzi 0,80 za sztuke
Intermarche 43zł/52szt. rozmiar 5 0,82 za sztuke
Carrefour paczka za 60zł ale nie wiem ile sztuk w konkretnym rozmiarze

w Tesco w dalszym ciągu sa owocki Bobovity 2-paki po 3,99 różne smaki

w Polo sa chyba Huggiesy po 32,99zł ale nie wiem ile sztuk...

w CCC jest jakas akcja rozdaja cós do wypełnienia i rejestracji w ich klubie i do końca weekendu obuwie i dla dzieci i dla dorosłych z wyprzedazy jest 20% taniej

to chyba tyle co dziś widziałam z promocji - wiecej info w gazetkach

W Auchan Pampersy Active baby po 29,99. Ja kupowałam 4+ i jest ich tam 48 sztuk.

To tanio, bo sztuka wychodzi 0,62gr tylko szkoda ze u mnie w poblizu auchan nie ma...

Dziewczyny moze tutaj napisze:
może któraś z Was chciałaby słoiczki po obiadkach i deserkach dla dzieci na swoje przetwory, mam tego ogromną ilość, bede sukcesywnie wyrzucac a moze którejś sie przyda?

W carrefour
pieluszki huggies w czwartek 23.08 w cenie 38,99zł różne rodzaje

kaszki ryżowe bobovita 4 w cenie 3 za 15,88zł różne rodzaje

dania dla dzieci bobovita 4 w cenie 3 za 14,37zł różne rodzaje 190g

w tesco:
pieluszki huggies różne rodzaje za 39,99zł

dania bobovita 6 w cenie 4 za 24,67zł różne rodzaje 190g

reklama
Do góry