reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Dziewczynki, jestem posiadaczem zniżki - 20% do sklepu internetowego C&A do wykorzystania do końca świąt w którym są m.in. takie fajne - cenowo też - rzeczy
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Niemowlęta//Kolekcja/T-shirty&polo/79179/1 , są
też zestawy chłopięce z autami w analogicznej cenie oraz innych cenowych okazji. Jak Któraś nie zna to ciuszki są dobrej jakości, raczej na szczupłe - jeśli chodzi o body - dzieci. Gdyby któraś była chętna gł. z Wawy i wybierających się na zlot na coś - proszę o info do niedzieli włącznie.
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Niemowlęta//Kolekcja/T-shirty&polo/79179/1 , są
też zestawy chłopięce z autami w analogicznej cenie oraz innych cenowych okazji. Jak Któraś nie zna to ciuszki są dobrej jakości, raczej na szczupłe - jeśli chodzi o body - dzieci. Gdyby któraś była chętna gł. z Wawy i wybierających się na zlot na coś - proszę o info do niedzieli włącznie.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
:-( Wczoraj w 5.10.15. znalazłam b. ładne rajstopki również za "ładną" cenę - wygooglałam firmę i tam są o połowę taniej AGMI - Producent skarpet, rajstop, czapek i rękawiczek. Łódź, ul. Solec 24/26. - to te z aplikacjami, trzeba wejść do sklepu. Mają też fajne i niedrogie skarpetki i inne rzeczy również dla Ja - Zołzy ;-). Napewno coś u nich zamówię więc jeśli Któraś chętna analogicznie jak przy C&A proszę o szybkie info aby wszystko dotarło przed - to tylko 2 tygodnie
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Szaleństwo i głowa to nie ja niestety A propos to koleżanka dostała dla swojej córeczki 17 par rajstop w jednym rozmiarze......
reklama
Aestima
Fanka BB :)
limango - klub zakupowy
boska, np na roczek, śliwkowa w kropki i ostro przeceniona dla tych co mają konto na limango
a tu już cena konkretna, ale wymiata!
limango - klub zakupowy
limango - klub zakupowy
limango - klub zakupowy
a dla chłopców kiszka ubraniowa, ale fajne buciki, tylko ja bez przymierzania nie umiem...
limango - klub zakupowy
boska, np na roczek, śliwkowa w kropki i ostro przeceniona dla tych co mają konto na limango
a tu już cena konkretna, ale wymiata!
limango - klub zakupowy
limango - klub zakupowy
limango - klub zakupowy
a dla chłopców kiszka ubraniowa, ale fajne buciki, tylko ja bez przymierzania nie umiem...
limango - klub zakupowy
Podziel się: