reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Super promocje, okazje na artykuły dzieciowe i nie tylko... :)

Niby mam ale coś mi nie wchodzi strona i linki :-( My mamy już na roczek granatową w białe grochy z takimż kapelusikiem z H&M. Ale nie wykluczone, że będę musiała jednak wcześniej wykorzystać ten zestaw.

reklama
W Mothercare przeceny do 20 maja do 50 % - sandałki skórzane zabudowane granatowe z biało granatowym kwiatkiem kupiłam za 34,50 zł zamiast za 69,50 zł, 3-pak bluzeczek za 33 zł czy jakoś tak, 2 pary rajstopek 19,90 zł.

a ja mam te z Misiem:) Mgordon mi upolowała:) cuuuudne i mięciusie:tak: Olek ma te zielone w dinozaury

reklama
Hej,
nie wiem, od jak dawna to działa (ale chyba nowość), że w Rossmanie można odebrać kartę Rossnę, którą potem trzeba zarejestrować na ich stronie i dostaje się na początek 3% rabatu na dzieciowe zakupy, a z czasem można dojść nawet do 10%. Jak dla mnie super, bo chyba większość art. jedzeniowo-pielęgnacyjnych tam kupuję.. :tak:
Tu jest więcej info: Rossnet > Rossne! > Karta Rossne

Do góry