reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Widze ze sucha skora na tapecie. Ja od jakiegoś czasu używam na noc dla siebie i w dzień dla małego żółtko roślinne firmy atw. Nie ma żadnej chemii w skladzie, wody, pegów, parabenów, slsów i innych, również konserwantów. Nie znalazlam też innego kremu na polskim rynku bez wody w składzie.
Może ktorejse sie przyda wiec podaje link Link do: A.T.W. BeautyLab - Sklep - Produkt - Twarz - Fitoregulator Żółtko Roślinne, krem tłusty do skóry z tendencją do alergii
Może ktorejse sie przyda wiec podaje link Link do: A.T.W. BeautyLab - Sklep - Produkt - Twarz - Fitoregulator Żółtko Roślinne, krem tłusty do skóry z tendencją do alergii
Załączniki
Ja mimo tego, że sprzątałam w rękawiczkach dostałam na dłoniach uczulenia (i to dość silnego). Stosowałam już wiele kremów, ale mało który był skuteczny. Nie wiem czy to wina chemii czy rękawiczek czy może mydła (bo też zauważyłam, że może wysuszać ręce)... Teraz staram się wybierać kremy z jak najmniejszą ilością składników. Nie jest to łatwe, ale przynosi ulgę i dodatkowo nie podrażnia, tak jak niektóre substancje zapachwowe albo sztuczne dodatki.
reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Pajerka ja z czystym sercem moge polecic krem z atw. Jak chcesz cos wiecej wiedziec napisz na priv