reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stymulacja - Późna Owulacja - Staranie się o dziecko

reklama
Ja miałam piękny i regularny cykl, co do dnia, aż wyjechałam za granicę... 😉 Wszystko szlag trafił więc zmiana klimatu mogła zdecydowanie już wpłynąć na cykl.
Daj znać jak badania i powodzenia w kolejnym podejściu ☺️
Teraz zauważyłam Twoja odpowiedź. Oczywiście dam znać, mam nadzieję, że jeśli miesiączka ma się pojawić to pojawi się już w dobrym okresie czasu, a nie jak teraz.

Pozdrawiam ! ❤️

Teraz zauważyłam Twoja odpowiedź. Oczywiście dam znać, mam nadzieję, że jeśli miesiączka ma się pojawić to pojawi się już w dobrym okresie czasu, a nie jak teraz.

Pozdrawiam ! ❤️
Ja wczoraj dostałam miesiączkę właśnie co oznacza pierwszą nieudaną próbę inseminacji... Do tego przez duphaston jest tak skąpa i dziwna, jakby błoto ze mnie wychodziło... Ale na innym wątku dziewczyny zapewniały, że to normalne i też tak miały.
Dziś zaczynam od nowa czyli znowu jedziemy z Aromkiem i podchodzimy do drugiej próby iui ✊

Cześć Dziewczyny, postanowiłam dołączyć. Jestem po dwóch cyklach stymulowanych lamettą - niestety organizm nie reaguje. Od przyszłego cyklu ruszamy prawdopodobnie z gonadotropiną, macie jakieś doświadczenia ?

Cześć Dziewczyny, postanowiłam dołączyć. Jestem po dwóch cyklach stymulowanych lamettą - niestety organizm nie reaguje. Od przyszłego cyklu ruszamy prawdopodobnie z gonadotropiną, macie jakieś doświadczenia ?
Też się chętnie dowiem. U mnie również dwa cykle stymulowane i zero efektów.

Hej, ja brałam do 1 i 2 iui sam Aromek, ale się nie udało. W 3 się udało jak brałam Ovaleap i Aromek. Czułam się dobrze, tyle że od Aromku i ogólnie na początku tych steryd bolała mnie mega glowa. Myślę że to naturalna reakcją organizmu na inne leki

Dziewczyny ja z pytaniem - mąż się pochorował mega i od dziś przyjmuje antybiotyk. Na wt miałam zaplanowany monitoring, owulacja wypada mniej wiecej w przyszły czwartek - mąż nadal będzie na antybiotyku - czy myślicie, że antybiotykoterapia może zmniejszyć nasze szanse powodzenia inseminacji? Nie daje mi to spokoju a wizyta dopiero po weekendzie i się zastanawiam czy to ma aż tak duży wpływ i lepiej odpuścić bo tez szkoda kasy czy działać?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja z pytaniem - mąż się pochorował mega i od dziś przyjmuje antybiotyk. Na wt miałam zaplanowany monitoring, owulacja wypada mniej wiecej w przyszły czwartek - mąż nadal będzie na antybiotyku - czy myślicie, że antybiotykoterapia może zmniejszyć nasze szanse powodzenia inseminacji? Nie daje mi to spokoju a wizyta dopiero po weekendzie i się zastanawiam czy to ma aż tak duży wpływ i lepiej odpuścić bo tez szkoda kasy czy działać?
Szkoda kasy bo to bardzo osłabia nasienie. Niestety lepiej przeczekać

Do góry