Staram się żeby było ok, złe sny mnie nawiedzają często. Nawet w nocy nie mogę odpocząćJak się trzymasz? Wszystko ok?
reklama
Teraz zauważyłam Twoja odpowiedź. Oczywiście dam znać, mam nadzieję, że jeśli miesiączka ma się pojawić to pojawi się już w dobrym okresie czasu, a nie jak teraz.Ja miałam piękny i regularny cykl, co do dnia, aż wyjechałam za granicę... Wszystko szlag trafił więc zmiana klimatu mogła zdecydowanie już wpłynąć na cykl.
Daj znać jak badania i powodzenia w kolejnym podejściu
Pozdrawiam !
mylenne
Fanka BB :)
Przykro mi strasznie... Myślę, że niektóre emocje musisz przeżyć, niektore z czasem miną, jeszcze zbierzesz siłe na dalszą walkę Kiedyś musi być dobrze, nie zapominaj!Staram się żeby było ok, złe sny mnie nawiedzają często. Nawet w nocy nie mogę odpocząć
mylenne
Ja wczoraj dostałam miesiączkę właśnie co oznacza pierwszą nieudaną próbę inseminacji... Do tego przez duphaston jest tak skąpa i dziwna, jakby błoto ze mnie wychodziło... Ale na innym wątku dziewczyny zapewniały, że to normalne i też tak miały.Teraz zauważyłam Twoja odpowiedź. Oczywiście dam znać, mam nadzieję, że jeśli miesiączka ma się pojawić to pojawi się już w dobrym okresie czasu, a nie jak teraz.
Pozdrawiam !
Dziś zaczynam od nowa czyli znowu jedziemy z Aromkiem i podchodzimy do drugiej próby iui
Też się chętnie dowiem. U mnie również dwa cykle stymulowane i zero efektów.Cześć Dziewczyny, postanowiłam dołączyć. Jestem po dwóch cyklach stymulowanych lamettą - niestety organizm nie reaguje. Od przyszłego cyklu ruszamy prawdopodobnie z gonadotropiną, macie jakieś doświadczenia ?
Hej, ja brałam do 1 i 2 iui sam Aromek, ale się nie udało. W 3 się udało jak brałam Ovaleap i Aromek. Czułam się dobrze, tyle że od Aromku i ogólnie na początku tych steryd bolała mnie mega glowa. Myślę że to naturalna reakcją organizmu na inne lekiCześć Dziewczyny, postanowiłam dołączyć. Jestem po dwóch cyklach stymulowanych lamettą - niestety organizm nie reaguje. Od przyszłego cyklu ruszamy prawdopodobnie z gonadotropiną, macie jakieś doświadczenia ?
mylenne
Dziewczyny ja z pytaniem - mąż się pochorował mega i od dziś przyjmuje antybiotyk. Na wt miałam zaplanowany monitoring, owulacja wypada mniej wiecej w przyszły czwartek - mąż nadal będzie na antybiotyku - czy myślicie, że antybiotykoterapia może zmniejszyć nasze szanse powodzenia inseminacji? Nie daje mi to spokoju a wizyta dopiero po weekendzie i się zastanawiam czy to ma aż tak duży wpływ i lepiej odpuścić bo tez szkoda kasy czy działać?
Ostatnia edycja:
reklama
Szkoda kasy bo to bardzo osłabia nasienie. Niestety lepiej przeczekaćDziewczyny ja z pytaniem - mąż się pochorował mega i od dziś przyjmuje antybiotyk. Na wt miałam zaplanowany monitoring, owulacja wypada mniej wiecej w przyszły czwartek - mąż nadal będzie na antybiotyku - czy myślicie, że antybiotykoterapia może zmniejszyć nasze szanse powodzenia inseminacji? Nie daje mi to spokoju a wizyta dopiero po weekendzie i się zastanawiam czy to ma aż tak duży wpływ i lepiej odpuścić bo tez szkoda kasy czy działać?