Przykro miNiestety przed chwilą odebrałam wyniki, które potwierdzają, że się nie udało.
Beta z 15 na 7, progesteron z 19 na 0.9...
Ale na pewno innym razem się uda !
My póki co nie myślimy o staraniach.
Co ma być to będzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro miNiestety przed chwilą odebrałam wyniki, które potwierdzają, że się nie udało.
Beta z 15 na 7, progesteron z 19 na 0.9...
Może czasem warto odetchnąć, zrobić krok w tył żeby nabrać ponownie rozpędu.Przykro mi
Ale na pewno innym razem się uda !
My póki co nie myślimy o staraniach.
Co ma być to będzie.
Ja za 1 razem czułam się okropnie. Ale później normalnie funkcjonowałam. Na pewno to dobry znak, że coś się zadziało i beta wzrosła.Może czasem warto odetchnąć, zrobić krok w tył żeby nabrać ponownie rozpędu.
My chcemy podejść w kolejnym cyklu znowu do IUI, to byłaby 3. Do końca roku spróbujemy, jeśli będą potknięcia to też na chwilę chyba odpuscimy.
Chociażby żeby odpocząć od Aromku i duphastonu po którym mi odwala...
Hej!Witam
Podpinam się do tematu
U mnie owulacja występuje kiedy sobie chce raz jest w 14 dc a raz potrafi wystąpić i w 20 dc . Cały czas monitoring
Wow to jesteś cała obstawionaLametta i ovaleap dodatkowo przyjmuje progesteron cyclogest i ovitrelle
Wow to jesteś cała obstawiona
Kiedy teraz planujesz monitoring?
Ovaleap to nie jest już delikatna stymulacja chyba że faktycznie dawki małe. Ja do 3 inseminacji mialam stymulację na całego ovaleap i Aromkiem i się udało.Z z tego co mi mówiła pani ginekolog to jest taka delikatna stymulacja która kończy się na dwóch tabletkach i dwóch zastrzykach po małych jednostkach. U mnie ogólnie pęcherzyk rośnie sam tylko trochę później pękał a wraz się nie udawało pomimo poprawy wyników badań. Więc w tym miesiącu jestem bez monitoringu ale za co dostałam skierowanie na biopsję macicy ponieważ szukamy problemu dalej
Ovaleap to nie jest już delikatna stymulacja chyba że faktycznie dawki małe. Ja do 3 inseminacji mialam stymulację na całego ovaleap i Aromkiem i się udało.
A co do owulacji dziwna sprawa, ale i pewnie okres masz tez nieregularny razem z owulacjami
Czy regularny ?