reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stymulacja - Późna Owulacja - Staranie się o dziecko

reklama
Mój mąż dostał urlop, może gdzieś wyjedziemy i trochę szybciej zleci :)
Super !
Wypoczywajcie to i zrelaksujecie się. Odpoczniecie od tych badań, stresu oraz tematu dziecka. Wrócicie z czystymi głowami 😊
Także miłego wypoczynku !
Tylko jak wrócicie to zdaj relację gdzie byliście 😅 chociaż myślami sobie pojadę tam

Super !
Wypoczywajcie to i zrelaksujecie się. Odpoczniecie od tych badań, stresu oraz tematu dziecka. Wrócicie z czystymi głowami 😊
Także miłego wypoczynku !
Tylko jak wrócicie to zdaj relację gdzie byliście 😅 chociaż myślami sobie pojadę tam
Jeszcze nie wiemy dokładnie co i jak bo w międzyczasie mamy awarie samochodu i jakieś zaplanowane od dawna badania męża na sierpień (ten urlop to taka "niespodzianka" od pracodawcy 😅 ) więc pewnie na dniach się wszystko wyklaruje.
A u Ciebie jak samopoczucie? :)

Jeszcze nie wiemy dokładnie co i jak bo w międzyczasie mamy awarie samochodu i jakieś zaplanowane od dawna badania męża na sierpień (ten urlop to taka "niespodzianka" od pracodawcy 😅 ) więc pewnie na dniach się wszystko wyklaruje.
A u Ciebie jak samopoczucie? :)
Jutro zrobię test w 6 d.c. żeby sprawdzić czy ovitrelle się utrzymuje jeszcze.
Różnie. Ogólnie dobrze się czuję, nic nie boli. Najgorzej z tym czekaniem i przewijającymi się przez głowę myślami ,, a co jeśli się nie uda?" ,,a co by było jeśli udało się" I od zamysłu po euforię

Jutro zrobię test w 6 d.c. żeby sprawdzić czy ovitrelle się utrzymuje jeszcze.
Różnie. Ogólnie dobrze się czuję, nic nie boli. Najgorzej z tym czekaniem i przewijającymi się przez głowę myślami ,, a co jeśli się nie uda?" ,,a co by było jeśli udało się" I od zamysłu po euforię
I jak zszedł już ovitrelle?
Bądź dobrej myśli :) Na razie nie ma powodów do tego żeby myśleć, że się nie uda.

A jaka beta świadczy o ciąży? Jest szansa, że jeszcze urosnie czy poziom prg wyklucza już?
Właśnie zdziwił mnie wysoki prg i beta dość wysoka jak na mnie do tej pory. Dziś zrobilam test I wyszły 2 kreski (bardziej widoczne jak do tej pory). Mam 15 dzień po ovitrelle. Jutro idę znow na betę i prg

Może za wcześnie zrobiłaś betę :) I będzie dopiero rosła. Te pierwsze testy to moze schodzący ovitrelle, a teraz wychodzi Ci już pozytyw przez.... ciążę :D
Kurczę trzymam kciuki mocno!!! Dawaj znać jak tylko będziesz coś wiedziała :)

reklama
Może za wcześnie zrobiłaś betę :) I będzie dopiero rosła. Te pierwsze testy to moze schodzący ovitrelle, a teraz wychodzi Ci już pozytyw przez.... ciążę :D
Kurczę trzymam kciuki mocno!!! Dawaj znać jak tylko będziesz coś wiedziała :)
Uwaga !
Trzymaj się mocno !
Jestem w ciąży! Beta 43 ! Progesteron 45 ! 🥰🥰🥰

Do góry