reklama
Super !Mój mąż dostał urlop, może gdzieś wyjedziemy i trochę szybciej zleci
Wypoczywajcie to i zrelaksujecie się. Odpoczniecie od tych badań, stresu oraz tematu dziecka. Wrócicie z czystymi głowami
Także miłego wypoczynku !
Tylko jak wrócicie to zdaj relację gdzie byliście chociaż myślami sobie pojadę tam
mylenne
Fanka BB :)
Jeszcze nie wiemy dokładnie co i jak bo w międzyczasie mamy awarie samochodu i jakieś zaplanowane od dawna badania męża na sierpień (ten urlop to taka "niespodzianka" od pracodawcy ) więc pewnie na dniach się wszystko wyklaruje.Super !
Wypoczywajcie to i zrelaksujecie się. Odpoczniecie od tych badań, stresu oraz tematu dziecka. Wrócicie z czystymi głowami
Także miłego wypoczynku !
Tylko jak wrócicie to zdaj relację gdzie byliście chociaż myślami sobie pojadę tam
A u Ciebie jak samopoczucie?
Jutro zrobię test w 6 d.c. żeby sprawdzić czy ovitrelle się utrzymuje jeszcze.Jeszcze nie wiemy dokładnie co i jak bo w międzyczasie mamy awarie samochodu i jakieś zaplanowane od dawna badania męża na sierpień (ten urlop to taka "niespodzianka" od pracodawcy ) więc pewnie na dniach się wszystko wyklaruje.
A u Ciebie jak samopoczucie?
Różnie. Ogólnie dobrze się czuję, nic nie boli. Najgorzej z tym czekaniem i przewijającymi się przez głowę myślami ,, a co jeśli się nie uda?" ,,a co by było jeśli udało się" I od zamysłu po euforię
mylenne
I jak zszedł już ovitrelle?Jutro zrobię test w 6 d.c. żeby sprawdzić czy ovitrelle się utrzymuje jeszcze.
Różnie. Ogólnie dobrze się czuję, nic nie boli. Najgorzej z tym czekaniem i przewijającymi się przez głowę myślami ,, a co jeśli się nie uda?" ,,a co by było jeśli udało się" I od zamysłu po euforię
Bądź dobrej myśli Na razie nie ma powodów do tego żeby myśleć, że się nie uda.
Testy wychodziły pozytywne do przedwczoraj.. wczoraj byłam na becie w 12 dniu po zastrzykuI jak zszedł już ovitrelle?
Bądź dobrej myśli Na razie nie ma powodów do tego żeby myśleć, że się nie uda.
Beta 3.0, prg 23.. czyli brak ciąży
mylenne
A jaka beta świadczy o ciąży? Jest szansa, że jeszcze urosnie czy poziom prg wyklucza już?Testy wychodziły pozytywne do przedwczoraj.. wczoraj byłam na becie w 12 dniu po zastrzyku
Beta 3.0, prg 23.. czyli brak ciąży
Właśnie zdziwił mnie wysoki prg i beta dość wysoka jak na mnie do tej pory. Dziś zrobilam test I wyszły 2 kreski (bardziej widoczne jak do tej pory). Mam 15 dzień po ovitrelle. Jutro idę znow na betę i prgA jaka beta świadczy o ciąży? Jest szansa, że jeszcze urosnie czy poziom prg wyklucza już?
reklama
Uwaga !Może za wcześnie zrobiłaś betę I będzie dopiero rosła. Te pierwsze testy to moze schodzący ovitrelle, a teraz wychodzi Ci już pozytyw przez.... ciążę
Kurczę trzymam kciuki mocno!!! Dawaj znać jak tylko będziesz coś wiedziała
Trzymaj się mocno !
Jestem w ciąży! Beta 43 ! Progesteron 45 !