O ile nie będzie za dużo jajeczek. Mam nadzieję że dalej są 3 i tylko 3To daj znać jak wychodzą
reklama
mylenne
Fanka BB :)
Hm może przez te zastrzyki jakoś inaczej wychodzą te testy. Albo może robiłaś o innych porach (może po zastrzyku zmienia się poziom jednego hormonu i wpływa na inne? - czy już nie bierzesz ich? Pewnie Ci wszystko powiedzą na wizycie, daj znać jak oni sie ustosunkują do tego ale raczej będą się kierować widokiem na usg.O ile nie będzie za dużo jajeczek. Mam nadzieję że dalej są 3 i tylko 3
Trzymam kciuki za 3 sztuki Czekam na wieści!
Jestem już po testowaniu, pozytywny test !Hm może przez te zastrzyki jakoś inaczej wychodzą te testy. Albo może robiłaś o innych porach (może po zastrzyku zmienia się poziom jednego hormonu i wpływa na inne? - czy już nie bierzesz ich? Pewnie Ci wszystko powiedzą na wizycie, daj znać jak oni sie ustosunkują do tego ale raczej będą się kierować widokiem na usg.
Trzymam kciuki za 3 sztuki Czekam na wieści!
Zrobiłam już ovitrelle
Wiem ze jutro mąż na 14 a zabieg na 15:20
Myślę że nie będzie mi robil usg juz dopiero po zabiegu. Bo wtedy po co mąż ma się ,,męczyć"
Zobaczymy co jutro przyniesie
mylenne
Eeeekstra!! To kciuki mi zwiędną bo zaczynam już trzymać od teraz Oby jutro wszystko poszło idealnie i się udało!Jestem już po testowaniu, pozytywny test !
Zrobiłam już ovitrelle
Wiem ze jutro mąż na 14 a zabieg na 15:20
Myślę że nie będzie mi robil usg juz dopiero po zabiegu. Bo wtedy po co mąż ma się ,,męczyć"
Zobaczymy co jutro przyniesie
A kiedy Ci sprawdzą ile masz w końcu jajeczek?
Mi cholerka przyszedł wynik cytologii i czystości, było napisane, że liczne komórki zapalne, dużo leukocytów... więc chyba mam infekcje :/ W zeszłym miesiącu miałam to hsg i po nim antybiotyk, może on się przyczynił... No i teraz pewnie znowu się wszystko przesunie bo leki, potem kontrola (a na wynik czekałam równe 14 dni) to chyba w sierpniu nie podejdziemy do IUI.... A dziś 13 dc więc chyba znowu trzeba będzie odpuścić cykl...
No to może być lipa, ale wyleczysz to !Eeeekstra!! To kciuki mi zwiędną bo zaczynam już trzymać od teraz Oby jutro wszystko poszło idealnie i się udało!
A kiedy Ci sprawdzą ile masz w końcu jajeczek?
Mi cholerka przyszedł wynik cytologii i czystości, było napisane, że liczne komórki zapalne, dużo leukocytów... więc chyba mam infekcje :/ W zeszłym miesiącu miałam to hsg i po nim antybiotyk, może on się przyczynił... No i teraz pewnie znowu się wszystko przesunie bo leki, potem kontrola (a na wynik czekałam równe 14 dni) to chyba w sierpniu nie podejdziemy do IUI.... A dziś 13 dc więc chyba znowu trzeba będzie odpuścić cykl...
Na pewno lepiej odpuścić. Ja jutro mam 12d.c. I owulacja jutro będzie. Po zabiegu pewnie sprawdzi ile mam jajeczek oby
mylenne
W sumie na logikę powinien sprawdzić przed zabiegiem ile jest jajeczek i czy nie wiecej niż 3 skoro 4 są niedopuszczalne, albo z doświadczenia wie, że w tym czasie od ostatniego usg już nie ma szans wyrosnąć dojrzały pęcherzykNo to może być lipa, ale wyleczysz to !
Na pewno lepiej odpuścić. Ja jutro mam 12d.c. I owulacja jutro będzie. Po zabiegu pewnie sprawdzi ile mam jajeczek oby
Czort wieW sumie na logikę powinien sprawdzić przed zabiegiem ile jest jajeczek i czy nie wiecej niż 3 skoro 4 są niedopuszczalne, albo z doświadczenia wie, że w tym czasie od ostatniego usg już nie ma szans wyrosnąć dojrzały pęcherzyk
Może z oczu wyczytuje
Nie wiem jak to będzie jutro wyglądać pierwszy raz taka stymulacja, zobaczymy co to będzie
mylenne
Dobrze będzie, najwyżej będziesz miała od razu 4 zamiast 1Czort wie
Może z oczu wyczytuje
Nie wiem jak to będzie jutro wyglądać pierwszy raz taka stymulacja, zobaczymy co to będzie
Ostatnio właśnie często gadamy, że chcielibyśmy bliźniaki gdzie całe życie mówiłam "o niee, tylko nie bliźniaki"! Jak to się człowiekowi zmienia...
reklama
Także tak !Daj znać jak zabieg i czy coś mówił jeszcze lekarz w temacie tych jajeczek
Jestem po zabiegu
Jest szansa na uwaga ! Blizniaki
Cieszyłabym się okropnie bo kocham dzieci i nie chciałabym tego wszystkiego drugi raz przechodzić. Są dwa jajeczka, 19 i 22 mm. Po zabiegu mialam sprawdzoną ilość jajeczek, ale jestem dobrej myśli