reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stymulacja - Późna Owulacja - Staranie się o dziecko

reklama
Bo mam trombofilie i niestety całą ciążę musze brac zastrzyki przeciwzakrzepowe
Aaaah no tak, wspominałaś, już zakręcona jestem z tego wszystkiego, myslałam, że to jakos dodatkowo ze względu na stymulacje czy zastrzyki na pekniecie :)
Mąż pewnie szczęśliwy, musicie chyba uczcić razem sukces! Fajnie, że udało Wam się w tej 3 próbie 🥰

Aaaah no tak, wspominałaś, już zakręcona jestem z tego wszystkiego, myslałam, że to jakos dodatkowo ze względu na stymulacje czy zastrzyki na pekniecie :)
Mąż pewnie szczęśliwy, musicie chyba uczcić razem sukces! Fajnie, że udało Wam się w tej 3 próbie 🥰
Inaczej się czułam. Byłam bardziej zadowolona i pełna energii od czasu 3 inseminacji. Nadal w szoku jesteśmy

Inaczej się czułam. Byłam bardziej zadowolona i pełna energii od czasu 3 inseminacji. Nadal w szoku jesteśmy
To cieszcie się, ja zmykam się trochę powakacjować, wracamy dopiero 28.08.
A może przyjedziemy z wakacji w 3 bo pod koniec wypada mi akurat owulka, ale byłaby pozytywna niespodzianka 😁

To cieszcie się, ja zmykam się trochę powakacjować, wracamy dopiero 28.08.
A może przyjedziemy z wakacji w 3 bo pod koniec wypada mi akurat owulka, ale byłaby pozytywna niespodzianka 😁
Powiem Ci, że ja mimo ze robiłam inseminacje I 2 były nieudane to walczyłam z samą sobą między tym ze się udało bo czułam się inaczej - lepiej niż zwykle a między tym że znow to samo co zwykle. Dalej do mnie to nie dociera, nie mogę się odnaleźć w tym stanie. Wczoraj zemdlalam po heparynie ale to ze stresu i na l4 jestem, bo słabiej się czuje. Dlatego wierze ze i wam się uda jak będziecie nastawieni ze nie wyjdzie a będziesz czuła się inaczej niż zwykle to pewnie się uda 🤞
My już 29 sierpnia mamy USG, zobaczymy kto tam się kryje czy 1 czy 2 fasolki

Hej
Jestem w trakcie drugiej stymulacji Aromek,miałam brać od 3 do 7 dc niestety zapomniałam wziąć w 3 dniu czyli 1 tabletkę, myślicie ze może to wpłynąć na to że nic nie wykaże?

reklama
Hej
Jestem w trakcie drugiej stymulacji Aromek,miałam brać od 3 do 7 dc niestety zapomniałam wziąć w 3 dniu czyli 1 tabletkę, myślicie ze może to wpłynąć na to że nic nie wykaże?
Musisz na pewno o tym poinformować lekarza, który Ciebie prowadzi bo już nie będzie 3-7 stymulacji tylko od 2-7.. może zarządzić żebyś brała np o dzień dłużej czyli do 8 dnia. Na pewno działanie jakieś jest tego leku. Byłaś juz może na monitoringu ? Wiadomo coś?

Do góry