reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Witam, u mnie na wizycie CHYBA wszystko ok, chyba bo oprucz cisnienia i probki moczu nie mialam pobrane. Serca nie sluchalysmy nawet ANGLIA mh, a co do plamienia to skoro juz nie ma i nie boli to po robic badanie!
I na tym koniec, nic tylko czekac do polowkowego
A jak tam inne wizyty? mam nadzieje ze lepiej

Ostatnia edycja:
reklama
My też już po wizycie, ale maluszek nie ujawnił czy jest dziewczynką, czy chłopcem. Ginekolog długo sprawdzał kto tam mieszka. Ale trzeba cierpliwie czekać do września. Miara ciemieniowo-siedzeniowa to 11cm. Tętno książkowe. Z szyjką już teraz w porządku, ale nadal mam się oszczędzać i nie dźwigać.

Gratuluję tym co już widzą oraz udanych wizyt.

Dobrze słyszeć dziewczyny, że nic złego nikomu się nie dziej. Gratulacje za wizyty udane i za te mniej udane również. Trzymam kciuki, aby dalej było ok:happy2:

EmiliaM, gieniek, arbuz, Totka powodzenia jutro. Dajcie znać, co tam w brzuszkach słychać;-)

Martex szkoda, że tak pobieżnie, ale ważne, że jest ok........

Columbina, Maonka najważniejsze, że wszystko w porządku już niebawem lokatorzy się ujawnią:)

Cześć :-) ja tez po wizycie wszystko dobrze jest maluch się wierci i tez ciężko było zobaczyć co tam ma między nogami ale po chwili się ukazał siurok więc się potwierdziło z 12 tygodnia że chłopak będzie :-p:-p
Ogolnie mały ma 12,3 cm coś mówil z główka ze taka jak na 17 tydzien ale mowi że tydzień to w granicy błędu i wszystko jest ok
Tak w ogole to z jego obliczeń to jestem w 19 tygodniu a wedlug usg 18 rowny więc trzymam sie usg
Zdjęcie mam takie brzydkie ale pózniej dodam jak coś.
Zaraz będę dzwonić umówić się na polówkowe więc za jakieś dwa tygodnie pojadę
Pozdrawiam i powodzenia na dzisiejszych wizytach :):-)

szylwias gratuluję udanej wizytki, no i oczywiście zazdroszczę, że Ty już wiesz, co nosisz pod sercem;-)

Wciąż trzymam kciuki z dzisiejsze wizyty!

reklama
Ja tylko na chwilke bo sie pakujemy na jutrzejszy wyjazd po namiot.

U nas wszystko OK.. Wyniki badan krwi w normie i to samo mocz.. cisnienie krwi tez dobre.. Uslyszelismy dzisiaj poraz pierwszy bicie serduszka naszego malenstwa.. piekny dzwiek... serduszko bije 152 uderzenia na minute.. wiec jak to niby w przesadach jest wychodzi na dziewczynke :rofl2: No ale czekamy do USG polowkowego we wrzesniu. Nastepna wizyta dopiero w 28tyg!!!!

Do góry