reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
Powodzenia na dzisiejszych wizytach :)
Dotka pewnie już nie możesz się doczekać.

Jutro przybędą kolejne rozpakowane mamusie :-D

melduję sie po wizycie.. dziewczyny lekarz mi zapowiedział że jeszcze przynajmniej cały tydzień mi nie prorokuje porodu:wściekła/y:
to moje dziecię nie myśli wychodzić.. wszystko jest na takim samym etapie jak było.. w żadną stronę się nic nie zmienia..
w piątek kolejna wizyta.. i w niedzielę on ma dyżur w szpitalu więc powiedział że zobaczy mnie w piątek i może w niedzielę 13 Stycznia 2013 będzie mi wywoływał.:) tez se datę wykombinował.. :)

mam nadzieję że u reszty wizyty pomyślne..:)

8.01.
Magda_z_uk godz.8.30 CC (SPOTKANIE Z MALEŃSTWEM)
Marta87 CC (SPOTKANIE Z MALEŃSTWEM)
Czarni godzina 9.45 ktg
09.01.
Alice88 CC (SPOTKANIE Z MALEŃSTWEM)
elisse godz.16.30 wizyta + USG
Biłkabdg - KTG
10.01.
muuuum_to_be godz. 9.45- polozna
Mila83 godz. 11:00 - położna
Marzenixx
godz. 14:45
agaagaaga14
godz.16.00-wizyta+usg
lanjaa godz.16.00 wizyta + USG
11.01
gosia081145 wizyta+ktg
asiorreek 16,30 wizyta
14.01.
ada1989 CC (SPOTKANIE Z MALEŃSTWEM) 7:15
15.01.
Indziorka godz. 9:10 wizyta
arbuz godz. 19.15 wizyta i USG
16.01.
A33 wizyta+KTG
28.01.
Biłkabdg godz. 14:30 - ostatnia wizyta+USG

ja już też po wizycie.. szyjka się nie skraca.. żadnych objawów zbliżającego się porodu :-D 21 stycznia mam kolejną wizytę i wtedy zobaczymy co i jak.. :tak:
asiorrek fajna data :-)

mam nadzieję że u pozostałych stycznióweczek udane wizyty się odbyły :-)

reklama
My rowniez po wizycie w szpitalu.

Ania tak jak myslalam jest ulozona glowka do gory, wazy niecale 3kg. Poza faktem ze jest zle ulozona wszystko jest w jak najlepszym porzadku, takze nie ma przeciwskazan do procedury przekrecania malej, na co sie zdecydowalismy, z tego co nam tlumaczyli powiklania sa tylko w przypaku 0.5% wykonanych procedur. Takze mamy jechac do szpitala jeszcze raz w Srode na przekrecanie. Dzidzi bedzie non stop monitorowane, poprzez KTG i USG zeby upewnic sie ze nic sie z nia nie dzieje niedobrego. Jesli procedura sie uda to zostaniemy wyslani do domu, jesli nie to wyznacza nam termin na cesarke.

Do góry