Karoli4
Fanka BB :)
Ja na pewno tez sobie zrobie, maniaczka herbaty nie jestem, ale juz kawy chyba znow tak duzo pic nie moge, bo cos mi przestala wchodzic:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi kawa nie wchodzila pierwsze trzy misiace ale raz sie przemoglam i wypilam niedawno i jak mi zasmakowala to ja codziennie pije znowu po filizance:-) i pomaga jak czuje sie zmeczona albo boli glowaa podobno jak wystepuja mdlosci najlepsza jest mieta!Ja na pewno tez sobie zrobie, maniaczka herbaty nie jestem, ale juz kawy chyba znow tak duzo pic nie moge, bo cos mi przestala wchodzic:-(
Mi kawa nie wchodzila pierwsze trzy misiace ale raz sie przemoglam i wypilam niedawno i jak mi zasmakowala to ja codziennie pije znowu po filizance:-) i pomaga jak czuje sie zmeczona albo boli glowaa podobno jak wystepuja mdlosci najlepsza jest mieta!
Mnie też mięta odrzuca niestety, a zawsze lubiłam...heh, Anulka, nie wiem o tej miecie i nie bede wiedziala, bo ja uciekam daleko jak tylko poczuje, ze cos jest mietowe
nie zuje gum mietowych, ktore uwielbialam, nie myje zebow pasta mietwa, ktora tez uwielbialam, zero miety w moim otoczeniu. A jak moj G umyje zeby to najpierw musi ja wychuchac, zeby sie do mnie zblizyc
Ja uwielbiam pomidory z puszki, ale fasolkę zawsze robię na przecierze, bo lubię gładki sos.Na dzisiaj mój mąż zażyczył sobie fasolke po bretońsku
No i robie. Ale on ma ze mną dobrze
A do tej fasolki daje pomidory z puszki, a więc poszłam do sklepu, kupiłam pomidorki, przyszłam do domu i opędzlowałam całą puchę pomidorów i muszę iść znowu do sklepuale za to jestem wkońcu najedzona, bo od rana szukałam sama nie wiem czego... coś mi się chciało, ale nie wiedziałam co...oj, te moje zachcianki
a co powiecie na ogórki mało solne
dziś dostałam cały słoik od teściowej
i właśnie zajadam