reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
U mojego męża brata w styczniu urodziła synka i zaraz zaszła w ciążę i trojaczki. 4 w jednym roku. I jedno niestety chore. Jak narzekam na swoje to sobie przypominam że niektórzy mają gorzej :D
Trojaczki naturalnie ?! To trzeba mieć "szczęście ". Masa roboty przy czwórce maluchów.

Trojaczki naturalnie ?! To trzeba mieć "szczęście ". Masa roboty przy czwórce maluchów.
Haha taak chłopiec z początku roku i 3 córki na koniec ale to w Angli to pewnie mają jakąś pomoc większą niż w Polsce. Nigdy nie widziałam tych dzieci bo z taką banda do Polski się wybrać to ciężko.

Cześć dziewczyny! Kupiłam kolektor pokarmu, po przeczytaniu Waszych wpisów. Właśnie jestem po karmieniu. 2 i pół godz. Temu karmiłam z prawej piersi, teraz z lewej i na prawa dałam kolektor. Niecałe 6 minut jedzenia A mleczka 50 ml! Wiedziałam że dużo mi leci ale że aż tak??

Cześć dziewczyny! Kupiłam kolektor pokarmu, po przeczytaniu Waszych wpisów. Właśnie jestem po karmieniu. 2 i pół godz. Temu karmiłam z prawej piersi, teraz z lewej i na prawa dałam kolektor. Niecałe 6 minut jedzenia A mleczka 50 ml! Wiedziałam że dużo mi leci ale że aż tak??
U mnie dokładnie tak samo: nie wiedzialam, że leci aż tyle, dopóki nie zaczęłam używać kolektora. Też zbieram koło 50ml z drugiej piersi, a ostatnio było nawet 70 🙄

reklama
Do góry