Mama po raz drugi👍
Fanka BB :)
Teoretycznie już po połogu a plamienia dalej są. 10 wizyta u ginekologa to zobaczymy. Wróciłyście już do współżycia po porodzie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny 4 tygodnie po porodzie mam otwartą cewke moczową, jestem przerażona, miała któraś tez tak i jak się tego pozbyć?
Kochana ja jestem 9 tygodni po porodzie i mi się również plamienia zdarzają do tej pory. Przyznam się, że nie byłam jeszcze u ginekologa xD Ostatnio miałam dość obfite plamienie, wręcz jak miesiączka. Możliwe, że już miałam pierwszą po porodzie? Któraś orientuje się w temacie?Hej dziewczyny. Jak u Was wygląda połóg? Ja dziś jestem 18 dni po CC i nagle zaczęły lecieć skrzepy ciemno brązowe. Czy ktoś też tak miał?
Możliwe. Niby karmiąc kp kobiety dostaja późno miesiączki, ale położna mówiła że miała kilka pacjentek, które po 6 tygodniach zaraz dostały miesiączki, a karmiły piersią.Kochana ja jestem 9 tygodni po porodzie i mi się również plamienia zdarzają do tej pory. Przyznam się, że nie byłam jeszcze u ginekologa xD Ostatnio miałam dość obfite plamienie, wręcz jak miesiączka. Możliwe, że już miałam pierwszą po porodzie? Któraś orientuje się w temacie?
A nie wypada wam wtedy szczepienie? U nas pediatra robi bilans przy okazji szczepieńDziewczyny a robicie/robiłyście bilans po 6 tygodniu bo mój mąż się pytał i skoro dziecko jest zdrowe to nie trzeba tak mu powiedzieli w przychodni.
Nie robilamDziewczyny a robicie/robiłyście bilans po 6 tygodniu bo mój mąż się pytał i skoro dziecko jest zdrowe to nie trzeba tak mu powiedzieli w przychodni.
A no chyba że tak to jest, bo mu nie wytłumaczyli no to szczepienie mamy 10 to mam nadzieję że przy okazji przeprowadza. Dzięki!A nie wypada wam wtedy szczepienie? U nas pediatra robi bilans przy okazji szczepień
My mieliśmy bilans przy okazji pierwszego szczepieniaA no chyba że tak to jest, bo mu nie wytłumaczyli no to szczepienie mamy 10 to mam nadzieję że przy okazji przeprowadza. Dzięki!
Jeszcze nie współżyłam od porodu. Umówiłam się do lekarza jutro i jak będzie ok to działamMożliwe. Niby karmiąc kp kobiety dostaja późno miesiączki, ale położna mówiła że miała kilka pacjentek, które po 6 tygodniach zaraz dostały miesiączki, a karmiły piersią.
Wróciłaś do współżycia skoro nie byłaś u gina ? Też bym musiała się tam wybrać, ale kompletnie mi się nie chce te wyprawy z dzieckiem są uciążliwe.