G
gość _199
Gość
Tylko uważaj żeby nie być grudniową mamusiąJeszcze nie współżyłam od porodu. Umówiłam się do lekarza jutro i jak będzie ok to działam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko uważaj żeby nie być grudniową mamusiąJeszcze nie współżyłam od porodu. Umówiłam się do lekarza jutro i jak będzie ok to działam
U mojego męża brata w styczniu urodziła synka i zaraz zaszła w ciążę i trojaczki. 4 w jednym roku. I jedno niestety chore. Jak narzekam na swoje to sobie przypominam że niektórzy mają gorzejTylko uważaj żeby nie być grudniową mamusią
Trojaczki naturalnie ?! To trzeba mieć "szczęście ". Masa roboty przy czwórce maluchów.U mojego męża brata w styczniu urodziła synka i zaraz zaszła w ciążę i trojaczki. 4 w jednym roku. I jedno niestety chore. Jak narzekam na swoje to sobie przypominam że niektórzy mają gorzej
Haha taak chłopiec z początku roku i 3 córki na koniec ale to w Angli to pewnie mają jakąś pomoc większą niż w Polsce. Nigdy nie widziałam tych dzieci bo z taką banda do Polski się wybrać to ciężko.Trojaczki naturalnie ?! To trzeba mieć "szczęście ". Masa roboty przy czwórce maluchów.
Z moim szczęściem to bym była grudniowa xD teraz też miał być styczeń a wyszło w starym roku ;DTylko uważaj żeby nie być grudniową mamusią
U mnie dokładnie tak samo: nie wiedzialam, że leci aż tyle, dopóki nie zaczęłam używać kolektora. Też zbieram koło 50ml z drugiej piersi, a ostatnio było nawet 70Cześć dziewczyny! Kupiłam kolektor pokarmu, po przeczytaniu Waszych wpisów. Właśnie jestem po karmieniu. 2 i pół godz. Temu karmiłam z prawej piersi, teraz z lewej i na prawa dałam kolektor. Niecałe 6 minut jedzenia A mleczka 50 ml! Wiedziałam że dużo mi leci ale że aż tak??
Teraz to ja się nie dziwię że po 8 minutach moje dziecko jest najedzone i śpi 3 godzinyU mnie dokładnie tak samo: nie wiedzialam, że leci aż tyle, dopóki nie zaczęłam używać kolektora. Też zbieram koło 50ml z drugiej piersi, a ostatnio było nawet 70
to u mnie inaczej: je 8 min, a i tak za niecałe 2h znów wolaTeraz to ja się nie dziwię że po 8 minutach moje dziecko jest najedzone i śpi 3 godziny