reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

A W koperniku jak jest z poradami rodzinnymi? Testy w ogóle robią?
Ja już znam ujastek dlatego tam się zdecydowałam. No i te wizyty na oddziale noworodków mają.
Ja pod cesarkę jestem prowadzona więc nie wiem jak jest z rodzinnymi. Po 3 cesarkach nie mogłam rodzic siłami natury. Wiem, że nie ma odwiedzin osób trzecich. Męża wyganiają pod drzwiami jak da torbę i witają przy wypisie na bramie z nosidełkiem. Trochę to smutne... ale trzeba wytrzymać.

reklama
Hej dziewczyny. Moja córeczka Emilka przyszła na świat przez CC dziś o godzinie 9.45. 56cm, 3720g. Urodzona w 38+5.
Ja bardzo ciężko zniosłam cesarkę. Oszczędzę Wam szczegółow, bo wiele z Was to czeka, są nie chcę, żebyście się stresowały, bo u Was na pewno obędzie się bez atrakcji [emoji6]
Gratulacje ale duża dziewczyna

Hej dziewczyny. Moja córeczka Emilka przyszła na świat przez CC dziś o godzinie 9.45. 56cm, 3720g. Urodzona w 38+5.
Ja bardzo ciężko zniosłam cesarkę. Oszczędzę Wam szczegółow, bo wiele z Was to czeka, są nie chcę, żebyście się stresowały, bo u Was na pewno obędzie się bez atrakcji [emoji6]
Najwazniejsze ze juz masz ja przy sobie 🥰
I ze po wszystkim. Obys szykciutko wrocila do siebie. Ale rzeczywiscie jak dotad chyba najwieksza dzidzia nam sie urodzila 😁😍
Gratulacje

Dziewczyny kupujecie może inhalator dla dziecka? I macie coś do polecenia?
Ja mam kupowalam dla syna i szczerze to nie wyobrazam sobie juz go nie miec.
Wszyscy w domu z niego korzystamy.
Nie znam sie za bardzo ale ja kupowalam na szybko w media markt firmy beurer IH21.
Korzystam z niego juz ponad 3 lata i jak dla mnie jest dobry. Nie mam porownania z innymi bo to moj pierwszy.

dziewczyny ja nadal nie mam fotelika. Doradźcie jakiś tani i bez bazy, Myślałam nad cybex aton lub maxi cosi citi, wiecie coś może na ich temat ?

reklama
Kurcze dziewczyny bylam wlasnie siku i zobaczylam w kibelku i na papierze krew znaczy sie takie bardzo rzadkie rozowe teraz widze na wkladce ze mam browowe lekko. Juz z automatu wszystko mnie boli 😂

Do góry