Magdalena5
Zaangażowana w BB
No wlasnie dluuuugaO kurde, długaśna. Ja ponad 3 tyg temu (w 33 TC) miałam 1.98cm, a jeszcze nie urodziłam. Może faktycznie zacznij juz coś działać![]()
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie dluuuugaO kurde, długaśna. Ja ponad 3 tyg temu (w 33 TC) miałam 1.98cm, a jeszcze nie urodziłam. Może faktycznie zacznij juz coś działać![]()
Moja je i śpi. Nocne karmienia idą sprawnie. Jestem zaskoczona, że póki co tak bezproblemowo. To moje pierwsze dziecko i trochę się obawiałam opieki, ale dostałam porządny instruktarz w szpitalu. Aż za spokojna jest dla mnie. Mało płacze. Jak już to oznacza to porę karmienia. Normalnie mam czas na filmy a i obiad dla męża ugotuję. W nocy je co 2,5 godzinki więc nie jest to jakieś mega uciążliwe. Karmie ją piersią i mam bardzo dużo pokarmu. Dzisiaj zaczęłam odciąganie laktatorem co by np. na rano mieć mleczko a dodatkowo ulżyć piersiom.Dziewczyny ktore urodzily
Jak pierwsze noce u Was z malenstwem?
Spia ladnie dzieciaczki?![]()
Gratulacje!A ja już tulę swojego synka❤, urodził się 3 stycznia w 38 i 2 tc. Przy opartych okazało się że ma źle ulozecznie odgieciowo twarzyczkowe coś takiego chyba i nie jest możliwe sn mimo,że już było widać.. na szybko cc. Najważniejsze,że wszystko skończyło się szczęśliwiemoże gdyby nie mega długo spacer w Nowy Rok jeszcze bylby w brzuszku. Pozdrawiam wszystkie Mamusie oczekujące na rozwiązanie
![]()
GratulacjeA ja już tulę swojego synka❤, urodził się 3 stycznia w 38 i 2 tc. Przy opartych okazało się że ma źle ulozecznie odgieciowo twarzyczkowe coś takiego chyba i nie jest możliwe sn mimo,że już było widać.. na szybko cc. Najważniejsze,że wszystko skończyło się szczęśliwiemoże gdyby nie mega długo spacer w Nowy Rok jeszcze bylby w brzuszku. Pozdrawiam wszystkie Mamusie oczekujące na rozwiązanie
![]()
To oby moja mala taka bylaMoja je i śpi. Nocne karmienia idą sprawnie. Jestem zaskoczona, że póki co tak bezproblemowo. To moje pierwsze dziecko i trochę się obawiałam opieki, ale dostałam porządny instruktarz w szpitalu. Aż za spokojna jest dla mnie. Mało płacze. Jak już to oznacza to porę karmienia. Normalnie mam czas na filmy a i obiad dla męża ugotuję. W nocy je co 2,5 godzinki więc nie jest to jakieś mega uciążliwe. Karmie ją piersią i mam bardzo dużo pokarmu. Dzisiaj zaczęłam odciąganie laktatorem co by np. na rano mieć mleczko a dodatkowo ulżyć piersiom.
Hej wyslalam Ci privSN czy cesarka? Trzymamy kciuki [emoji16]
GratulacjeHej dziewczyny. Ja jeszcze leżę. Pewnie za godzinę pionizacja. Rano test z nosa, negatywny. Uczucie okropne. Pozniej 2 razy mdlalam bo jestem panikara. Po cesarce nie jest zle, jeszcze tylko zeby wstać. Po 4 godzinach panika i dusznosci, podali tlen, przeszlo. Mała 2720g, 54 cm, 9/10![]()