reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Podziwiam kobiety, które chodzą na NFZ do lekarza naprawdę ! Dzisiaj czekałam 3 h zeby dostać się na 120 sekund - dosłownie - do lekarza zeby mi wypisał skierowanie na echo serca.
Za to jutro Kraków i muszę jechac tam niestety sama, chyba sobie zrobie wenflon z mentosów i jakos powoli dojadę 🤷🏼‍♀️

U mnie wszystko dobrze Młody chyba wygrywa klasyfikację wagową, jest 27+1 i waga prawie 1300g, tydzień do przodu wagowo...
To jedziemy na jednym wózku :) mój też ma tyle, tylko ja się tym trochę denerwuje, nie wiem czy czegoś nie robię źle, że tak szybko przybrał w ciągu dwóch tygodni, a wizyta dopiero 5 listopada u mojej gin 😣

To jedziemy na jednym wózku :) mój też ma tyle, tylko ja się tym trochę denerwuje, nie wiem czy czegoś nie robię źle, że tak szybko przybrał w ciągu dwóch tygodni, a wizyta dopiero 5 listopada u mojej gin 😣
Ja tylko powtórzę badanie moczu bo teraz wyszła mi glukoza, ale krzywa była super więc raczej nie ma to z tym związku. Taki urok moich dzieci widocznie. Córka urodziła się duża, ponad 4 kg, ale 60cm i po terminie, w 25tc ważyła 708g, a syn teraz w 24tc 598g i wczoraj 1293g - w miesiąc się chłopak podwoił :)

reklama
Ja tylko powtórzę badanie moczu bo teraz wyszła mi glukoza, ale krzywa była super więc raczej nie ma to z tym związku. Taki urok moich dzieci widocznie. Córka urodziła się duża, ponad 4 kg, ale 60cm i po terminie, w 25tc ważyła 708g, a syn teraz w 24tc 598g i wczoraj 1293g - w miesiąc się chłopak podwoił :)
Słyszałam, że duże znaczenie mają po prostu geny ale my wszyscy po stronie mojej i męża rodziliśmy się w granicach 3 kg a tu się zapowiada niezły kawał chłopa jak tak będzie przybierał. Dużo witamin przyjmuję, bo wyniki byly takie sobie i obawiam się, że to nie mity. Dokładnie od dwóch tygodni je biorę i od dwóch tygodni taki szybki przyrost wagi ma synek.

Do góry