Mixme92
Fanka BB :)
Od siedmiu lat mamy wybraneA wybraliście juz imiona dla swoich pociech?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od siedmiu lat mamy wybraneA wybraliście juz imiona dla swoich pociech?
Jeszcze nie. Mamy z mężem dylemat, bo mieszkamy w UK I nie planujemy powrotu do Polski na stałe, choć nigdy nie wiadomo. Jeśli jednak tak się zdarzy, to dziecko z imieniem brytyjskim może być wyśmiewane, niestety taka rzeczywistość. Myślimy nad takim uniwersalnym imieniem, które jest znane w obu krajach, ale niewiele do wyboru j nic nam się nie podoba. Mój mąż np ma na imię Adam i to imię funkcjonuje i tu i tu, ta sama pisownia i wymowa. Chodzi nam o coś takiego. Może macie jakie pomysły na uniwersalne i zarazem ładne imię dla chlopca?A wybraliście juz imiona dla swoich pociech?
Moze Artur?nie ta sama piswonia ale nie odbiega za bardzo. Moglaby być polska piswoniaJeszcze nie. Mamy z mężem dylemat, bo mieszkamy w UK I nie planujemy powrotu do Polski na stałe, choć nigdy nie wiadomo. Jeśli jednak tak się zdarzy, to dziecko z imieniem brytyjskim może być wyśmiewane, niestety taka rzeczywistość. Myślimy nad takim uniwersalnym imieniem, które jest znane w obu krajach, ale niewiele do wyboru j nic nam się nie podoba. Mój mąż np ma na imię Adam i to imię funkcjonuje i tu i tu, ta sama pisownia i wymowa. Chodzi nam o coś takiego. Może macie jakie pomysły na uniwersalne i zarazem ładne imię dla chlopca?
Robert, Adam junior Filip, Hugo, BrunoMoże macie jakie pomysły na uniwersalne i zarazem ładne imię dla chlopca?
Milan[emoji16]Jeszcze nie. Mamy z mężem dylemat, bo mieszkamy w UK I nie planujemy powrotu do Polski na stałe, choć nigdy nie wiadomo. Jeśli jednak tak się zdarzy, to dziecko z imieniem brytyjskim może być wyśmiewane, niestety taka rzeczywistość. Myślimy nad takim uniwersalnym imieniem, które jest znane w obu krajach, ale niewiele do wyboru j nic nam się nie podoba. Mój mąż np ma na imię Adam i to imię funkcjonuje i tu i tu, ta sama pisownia i wymowa. Chodzi nam o coś takiego. Może macie jakie pomysły na uniwersalne i zarazem ładne imię dla chlopca?
Bruno zawsze mi się podobało, ale to imię mojego byłego za resztę pomysłów dziekuje, przemyslimyRobert, Adam junior Filip, Hugo, Bruno
Bruno zawsze mi się podobało, ale to imię mojego byłego za resztę pomysłów dziekuje, przemyslimy