ZawszeWięcej
Fanka BB :)
U nas Emilia
U mnie również Emilia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas Emilia
Conajmniej tydzień 3 leza na korytarzu,ale 1 poszla rodzic to zaraz wrzuca tam jedną.Ale jak to????? Tyle mają ciężarnych??
Mi moja Pani Doktor mówiła że zawsze w szpitalu mają dużo pracy we wrzesień/ październik bo to sylwestrowe dzieci i świąteczne ale zeby aż tak? Długo będziesz tam leżeć?
A sama jesteś na korytarzu? Czy ktoś też jeszcze na nim leży?Ba problem z lazienka jest bo na korytarzu nie ma a do sal wieli foch jak chcesz wejsc i pozamykane
Ja mam a jakie fochy robia tutaj z tym pobytem.a mi anemia wyszła. Dziewczyn też macie niską hemoglobine ?
Że co?Ja mam a jakie fochy robia tutaj z tym pobytem.
a jaką masz wartość? Czemu fochy ?Ja mam a jakie fochy robia tutaj z tym pobytem.
Niska daja mi zelazo no fochy polozne ze musza chodzić robia wszystko z łaskia jaką masz wartość? Czemu fochy ?
Och znam to, jak leżałam na początku z krwawieniem w szpitalu i nas przenosili z izolatki do normalnej sali, to położna zabroniła praktykantom pomoc w bagażach, bo ciąża to nie choroba. Co je to obchodziło że mamy ciążę zagrożoneNiska daja mi zelazo no fochy polozne ze musza chodzić robia wszystko z łaski