reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Taak ja juz dawno przestalam patrzwc co sie je na jaka plec:). Organizm sam wie czego mu brakuje i tego szuka w pozywieniu stad tez zachcianki. Koboetki zaraz kazda na wizyte bedzie sie wybierac i bedzie jasne. Napiszmy sobie wtedy jakie plcie i jakie zachvianki;) ciekawa jestem czy choc w 1% cos z tych zabobonow to prawda:):)

Taak ja juz dawno przestalam patrzwc co sie je na jaka plec:). Organizm sam wie czego mu brakuje i tego szuka w pozywieniu stad tez zachcianki. Koboetki zaraz kazda na wizyte bedzie sie wybierac i bedzie jasne. Napiszmy sobie wtedy jakie plcie i jakie zachvianki;) ciekawa jestem czy choc w 1% cos z tych zabobonow to prawda:):)
Ja dopiero 31 sie moze dowiem ;p

Uuuuu, ja tez na 31 sierpnia umówiona. Głownie dlatego, że to ostatni dzień kiedy działa mi prywatne ubezpieczenie. Będę wtedy miała 20+5 tc. A mój ginekolog i tak uważa, że za wcześnie się umówiłam. 🤔
Ja się w 12 dowiedziałam, więc jak się dobrze dziecko ułoży to będziesz wiedziała ❤️

Miałam tak w ciąży z córką. Ja za to teraz czuje syna, ale zobaczymy za 2 tygodnie ;) w którym tygodniu jesteś?
Jestem w 17 tygodniu :) i nie nastawiam się w sumie.. Bardzo wczesnie moja Pani doktor o córce mówiła takze prosila bysmy sie nastawiali :) na prenatalnych lekarz mówił, ze syn :) ale moim zdaniem to tez było jeszcze wcześnie :) moze jutro się uda <3

reklama
U mnie jeden synek jest raczej pewny, drugi raz dziewczynka raz chłopiec i w sumie nie wiem ... pewnie fajka jak juz cos tam wypatrzył ale w piątek pasuje zeby mi potwierdził te dwa worki 😂

Mnie odrzuciło od mięsa ... Rosół w 1 trymestrze ratował mi życie mogłam jeść dwa razy dziennie 🤭

Do góry