reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Jestem w 17 tygodniu :) i nie nastawiam się w sumie.. Bardzo wczesnie moja Pani doktor o córce mówiła takze prosila bysmy sie nastawiali :) na prenatalnych lekarz mówił, ze syn :) ale moim zdaniem to tez było jeszcze wcześnie :) moze jutro się uda <3
Ja miałam na odwrót, najpierw prenatalne gdzie lekarz powiedział że 80-90% dziewczyna A po tygodniu na wizycie moja lekarka mówiła że jej to wygląda na chłopaka i faktycznie coś tam wystawalo, ale zobaczymy za 2 tygodnie :)

Ja miałam na odwrót, najpierw prenatalne gdzie lekarz powiedział że 80-90% dziewczyna A po tygodniu na wizycie moja lekarka mówiła że jej to wygląda na chłopaka i faktycznie coś tam wystawalo, ale zobaczymy za 2 tygodnie :)

U mnie to samo było z gościem ‚A’ na prenatalnych nic nie było widać wiec lekarz mi powiedział na 80% dziura w dziurze a za 2 tygodnie mój wyciągnął ze cos dynda 🙈 czekam na piątek i pewnie potwierdzi się pan 😊
Bo gościu ‚B’ od 13 tygodnia świeci 😊

Pewne to będzie, jak się urodzi 😂 brat koleżanki z pracy spodziewał się Zosi.. Wszystko pod Zosie kupili, nawet imienne.. Po czym urodził się Wojtuś :D takze Wojtuś pierwsze pół roku był w różu 😄😄😄

reklama
Do góry