reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny czy ktoras tez odrzuca na samo pomyslenie o rosole a nie mowiac o jedzeniu? Mnie odrzuciło automatycznie od kawy z mlekiem, cukru tzn ciast czekolad ect oraz rosolu. Natomiast duuuzo chetniej jem mięso, hektolitrami wode, owoce i surowe ogorki. Jakie macie zachcianki a od czego was odrzucilo??
Mnie całkowicie odrzuciło od kawy i ryb. Mięso jem czasami, ale za to w każdej potrawie muszę mieć ogórek kiszony i używam dużej ilości maggi, gdzie przed ciążą dla mnie było nie dobre! Chętnie jem słone, kwaśne. Właśnie mąż zrobił z mięsa z rosołu pasztet- dla mnie wyszedł słodki i nie wiem czy będę go jeść 😬 (zrobił dla mnie). W tej ciąży jeść słodkiego też nie mogę bo po 1 (być może mam cukrzycę), a po 2 bardzo źle i nie dobrze mi jest po nich. Ale czasami sięgam jak czuje że cukier mi mocno spada. Z córką w ciąży miałam wszystko inaczej! 🙈

Mnie kwaśne i słone prawie wcale nie interesuje, za to słodkie chowam sama przed sobą by nie przesadzać :) mąż sie śmieje, ze czuje w powietrzu córeczkę :) jutro mam wizyte, więc moze się określi bardziej ;D

Mnie kwaśne i słone prawie wcale nie interesuje, za to słodkie chowam sama przed sobą by nie przesadzać :) mąż sie śmieje, ze czuje w powietrzu córeczkę :) jutro mam wizyte, więc moze się określi bardziej ;D
Miałam tak w ciąży z córką. Ja za to teraz czuje syna, ale zobaczymy za 2 tygodnie ;) w którym tygodniu jesteś?

Mnie całkowicie odrzuciło od kawy i ryb. Mięso jem czasami, ale za to w każdej potrawie muszę mieć ogórek kiszony i używam dużej ilości maggi, gdzie przed ciążą dla mnie było nie dobre! Chętnie jem słone, kwaśne. Właśnie mąż zrobił z mięsa z rosołu pasztet- dla mnie wyszedł słodki i nie wiem czy będę go jeść [emoji51] (zrobił dla mnie). W tej ciąży jeść słodkiego też nie mogę bo po 1 (być może mam cukrzycę), a po 2 bardzo źle i nie dobrze mi jest po nich. Ale czasami sięgam jak czuje że cukier mi mocno spada. Z córką w ciąży miałam wszystko inaczej! [emoji85]
Znasz juz plec?

reklama
Do góry