reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Taak ja juz dawno przestalam patrzwc co sie je na jaka plec:). Organizm sam wie czego mu brakuje i tego szuka w pozywieniu stad tez zachcianki. Koboetki zaraz kazda na wizyte bedzie sie wybierac i bedzie jasne. Napiszmy sobie wtedy jakie plcie i jakie zachvianki;) ciekawa jestem czy choc w 1% cos z tych zabobonow to prawda:):)

Taak ja juz dawno przestalam patrzwc co sie je na jaka plec:). Organizm sam wie czego mu brakuje i tego szuka w pozywieniu stad tez zachcianki. Koboetki zaraz kazda na wizyte bedzie sie wybierac i bedzie jasne. Napiszmy sobie wtedy jakie plcie i jakie zachvianki;) ciekawa jestem czy choc w 1% cos z tych zabobonow to prawda:):)
Ja dopiero 31 sie moze dowiem ;p

Uuuuu, ja tez na 31 sierpnia umówiona. Głownie dlatego, że to ostatni dzień kiedy działa mi prywatne ubezpieczenie. Będę wtedy miała 20+5 tc. A mój ginekolog i tak uważa, że za wcześnie się umówiłam. 🤔
Ja się w 12 dowiedziałam, więc jak się dobrze dziecko ułoży to będziesz wiedziała ❤️

Miałam tak w ciąży z córką. Ja za to teraz czuje syna, ale zobaczymy za 2 tygodnie ;) w którym tygodniu jesteś?
Jestem w 17 tygodniu :) i nie nastawiam się w sumie.. Bardzo wczesnie moja Pani doktor o córce mówiła takze prosila bysmy sie nastawiali :) na prenatalnych lekarz mówił, ze syn :) ale moim zdaniem to tez było jeszcze wcześnie :) moze jutro się uda <3

reklama
U mnie jeden synek jest raczej pewny, drugi raz dziewczynka raz chłopiec i w sumie nie wiem ... pewnie fajka jak juz cos tam wypatrzył ale w piątek pasuje zeby mi potwierdził te dwa worki 😂

Mnie odrzuciło od mięsa ... Rosół w 1 trymestrze ratował mi życie mogłam jeść dwa razy dziennie 🤭

Do góry