reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny czy ktoras tez odrzuca na samo pomyslenie o rosole a nie mowiac o jedzeniu? Mnie odrzuciło automatycznie od kawy z mlekiem, cukru tzn ciast czekolad ect oraz rosolu. Natomiast duuuzo chetniej jem mięso, hektolitrami wode, owoce i surowe ogorki. Jakie macie zachcianki a od czego was odrzucilo??
Mnie całkowicie odrzuciło od kawy i ryb. Mięso jem czasami, ale za to w każdej potrawie muszę mieć ogórek kiszony i używam dużej ilości maggi, gdzie przed ciążą dla mnie było nie dobre! Chętnie jem słone, kwaśne. Właśnie mąż zrobił z mięsa z rosołu pasztet- dla mnie wyszedł słodki i nie wiem czy będę go jeść 😬 (zrobił dla mnie). W tej ciąży jeść słodkiego też nie mogę bo po 1 (być może mam cukrzycę), a po 2 bardzo źle i nie dobrze mi jest po nich. Ale czasami sięgam jak czuje że cukier mi mocno spada. Z córką w ciąży miałam wszystko inaczej! 🙈

Mnie kwaśne i słone prawie wcale nie interesuje, za to słodkie chowam sama przed sobą by nie przesadzać :) mąż sie śmieje, ze czuje w powietrzu córeczkę :) jutro mam wizyte, więc moze się określi bardziej ;D

Mnie kwaśne i słone prawie wcale nie interesuje, za to słodkie chowam sama przed sobą by nie przesadzać :) mąż sie śmieje, ze czuje w powietrzu córeczkę :) jutro mam wizyte, więc moze się określi bardziej ;D
Miałam tak w ciąży z córką. Ja za to teraz czuje syna, ale zobaczymy za 2 tygodnie ;) w którym tygodniu jesteś?

Mnie całkowicie odrzuciło od kawy i ryb. Mięso jem czasami, ale za to w każdej potrawie muszę mieć ogórek kiszony i używam dużej ilości maggi, gdzie przed ciążą dla mnie było nie dobre! Chętnie jem słone, kwaśne. Właśnie mąż zrobił z mięsa z rosołu pasztet- dla mnie wyszedł słodki i nie wiem czy będę go jeść [emoji51] (zrobił dla mnie). W tej ciąży jeść słodkiego też nie mogę bo po 1 (być może mam cukrzycę), a po 2 bardzo źle i nie dobrze mi jest po nich. Ale czasami sięgam jak czuje że cukier mi mocno spada. Z córką w ciąży miałam wszystko inaczej! [emoji85]
Znasz juz plec?

reklama
Do góry